Skip links
LA Dr. Drink

Despre Aparatul automat de Cocktail

Imagineaza-ti ca mixezi Cocktailuri cu viteza cu care scoti o cafea sau o bere draft. Acest lucru este posibil. Aparatul de Cocktail functioneaza cu băuturi alcoolice, lichioruri, siropuri și sucuri de fructe - fara premixuri sau concentrate. Nu necesita conectare la reteaua de apa sau canal, practic poate functiona oriunde aveti o priza 220v. Timpul de pregatire a personalului pentru folosirea lui este de 5 minute. Rezolvati problema personalului lasand fiecare chelner sa mixeze un Cocktail perfect identic. Trasee separate pentru fiecare ingredient care niciodata nu se intersecteaza decat in shaker, ceea ce garanteaza calitatea Cocktail-urilor mereu aceeasi. Cost de productie constant pe Cocktail 5-6 lei.

cocktail

DR. DRINK

Dr. Drink

Mereu cocktailuri dozate identic, fara greseala

Aparatul profesional de Cocktail de la Dr. Drink va poate servi bauturi alcoolice dar si bauturi fara alcool; retete uzuale, cunoscute precum Margarita, Cosmopolitan, Mai Tai, Sex on the Beach, Tequila Sunrise, Zombie, Hurricane, Campari Orange, Rum Sunset etc, dar pastrand gustul unic al retetelor personalizate din locatia dumneavoastra, mixate perfect in 5-10 secunde.
Totodata, puteti alege oricare dintre alte 100 de retete, create cu grija de catre specialistul nostru in mixologie Dr. Drink si preinstalate in doua baze de date care pot fi incarcate pe rand oricand doriti de pe un stick usb

Dr. Drink

Muzica si cocktailuri, fara premix

Poate fi conectata la orice retea wifi iar tehnicienii nostri va vor instrui sau vor rezolva pe loc orice problema aparuta in bunul curs al oricarui eveniment la care participati.
Avand boxa integrata, cu Aparatul de Cocktail puteti rula orice melodii de pe orice aplicatii compatibile android sau pur si simplu de pe stick USB sau internet fiind astfel o atractie in plus pentru locatia in care este asezata.

Este un lucru stiut de catre majoritatea antreprenorilor, Cocktailurile si Shoturile au o marja de profitabilitate foarte mare dar se pierd foarte mult la prepararea lor TIMP si MATERIE PRIMA. Acestea din urma nemaifiind o problema, obtineti mai mult profit fie ca aveti in meniu deja Cocktailuri sau doar vreti sa va mariti gama de produse comercializate.

De ce sa achizitionezi Aparatul automat de Cocktail?

Cocktail-uri perfecte

Nu conteaza cine foloseste automatul de cocktail, ele vor fi intotdeauna la fel

Peste 100 retete presetate

Peste 100 de retete presetate si posibilitatea de a inregistra orice reteta personalizata de cocktail

preparare in 10 secunde

Timpul de servire este mult redus (10 sec / cocktail), mai multe bauturi vandute, mai mult castig

pret 3500 euro

Prin designul unic, face minuni la evenimente cu peste 300 de invitati, amortizarea facandu-se din 5-6 petreceri

HAI SA NE CUNOASTEM

Contacteaza-ne pentru mai multe informatii

Te invitam sa ne contactezi completand formularul de mai jos la datele de alaturi. Unul dintre colegii nostri va reveni in cel mai scurt timp.

0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este gol