Skip links
LA Dr. Drink

Despre Aparatul automat de Cocktail

- Imagineaza-ti ca mixezi Cocktailuri cu viteza cu care scoti o cafea sau o bere draft. - Aparatele noastre de Cocktail functioneaza cu băuturi normale care sunt deja in locatia ta - fara premixuri sau concentrate. - Nu necesita conectare la reteaua de apa sau canal, practic poate functiona oriunde ai o priza 220v. - Timpul de pregatire a personalului pentru folosirea lui este de 15 minute. - Rezolvati problema personalului lasand fiecare chelner sa mixeze Cocktailuri perfect identice. - Trasee separate pentru fiecare ingredient care niciodata nu se intersecteaza decat in shaker, ceea ce garanteaza calitatea Cocktail-urilor. Cost de productie constant pe fiecare Cocktail 6 -10 lei.

cocktail

DR. DRINK

Dr. Drink

Mereu cocktailuri dozate identic, fara greseala

Aparatul profesional de Cocktail de la Dr. Drink va poate servi bauturi alcoolice dar si bauturi fara alcool; retete uzuale, cunoscute precum Margarita, Cosmopolitan, Mai Tai, Sex on the Beach, Tequila Sunrise, Zombie, Hurricane, Campari Orange, Rum Sunset etc, dar pastrand gustul unic al retetelor personalizate din locatia dumneavoastra, mixate perfect in 5-10 secunde.
Totodata, puteti alege oricare dintre alte 150 de retete, create cu grija de catre specialistul nostru in mixologie Dr. Drink si preinstalate in doua baze de date care pot fi incarcate pe rand oricand doriti de pe un stick usb

Dr. Drink

Muzica si cocktailuri, fara premix

Avand boxa integrata, si conexiune wi-fi si bluetooth, cu Aparatul de Cocktail puteti rula orice melodii de pe aplicatii compatibile android sau pur si simplu de pe un stick USB sau internet fiind astfel o atractie in plus pentru locatia in care este instalat.

Este un lucru stiut de catre majoritatea antreprenorilor, Cocktailurile si Shoturile au o marja de profitabilitate foarte mare dar se pierd foarte mult la prepararea lor TIMP si MATERIE PRIMA. Acestea din urma nemaifiind o problema, obtineti mai mult profit fie ca aveti in meniu deja Cocktailuri sau doar vreti sa va mariti gama de produse comercializate.

De ce sa achizitionezi Aparatul automat de Cocktail?

Cocktail-uri perfecte

Nu conteaza cine foloseste automatul de cocktail, Cocktailurile vor fi intotdeauna la fel

Peste 100 retete presetate

Peste 100 de retete presetate si posibilitatea de a inregistra orice reteta personalizata de cocktail

preparare in 10 secunde

Timpul de servire este mult redus (10 sec / cocktail), mai multe bauturi vandute, mai mult castig

atentie

Monitorizare automata, permanenta a nivelului din fiecare sticla cu ingredient

HAI SA NE CUNOASTEM

Contacteaza-ne pentru mai multe informatii

Te invitam sa ne contactezi completand formularul de mai jos la datele de alaturi. Unul dintre colegii nostri va reveni in cel mai scurt timp.

0
  0
  Cosul tau
  Cosul tau este gol

  NAVIGARE:

  INFO CONTACT:

  NAVIGARE:

  INFO CONTACT: