Barmanul tau digital
Descoperă barmanul tău personal!

De ce să alegi Dr. Drink Events?

Echipa DrDrink Events aduce în prim-plan oferta "Luxury", o selecție premium de servicii destinată celor care doresc să ofere invitaților o experiență unică și diversificată. Această ofertă integrează, într-un decor unitar, un Cocktail Bar Mobil cu băuturi rafinate, un Lemonade Bar revigorant, un Kid's Corner special amenajat pentru distracția celor mici, un Ice Cream Bar cu arome îndrăgite de toți, un Cigar Bar exclusivist si o Cabina Foto Paparazzi pentru capturarea momentelor memorabile. Fiecare element al ofertei "Luxury" este gândit să completeze armonios atmosfera evenimentului tău, de la eleganța adultă până la bucuria pură a copilăriei, asigurând că fiecare invitat, indiferent de vârstă, va avea parte de o experiență memorabilă. Echipa DrDrink Events se angajează să ofere servicii de cea mai înaltă calitate, cu atenție la detalii și personalizare, pentru ca evenimentul tău să fie nu doar un succes, ci o amintire prețuită de toți cei prezenți.

Inovație în Mixologie:

Dr. Drink redefinește experiența de servire a Cocktailurilor, asigurând o dozare precisă și constantă pentru fiecare băutură, aducând inovație în lumea mixologiei.

Gama Extinsă de Delicii:

O varietate captivantă de băuturi alcoolice și non-alcoolice, cu rețete clasice și personalizate, satisfacând cele mai rafinate gusturi ale clienților.

Eficiență Uimitoare:

Cu un timp de mixare de doar 5-10 secunde, Dr. Drink aduce rapiditate și eficiență în prepararea Cocktailurilor, optimizând fluxul de lucru pentru invitați.

Personalizare Autentică:

Păstrând autenticitatea rețetelor locale, aparatele de Cocktail de la Dr. Drink oferă o experiență personalizată, adăugând o notă unică fiecărui eveniment sau locație.

Simplitate în Utilizare:

Fără eforturi mari, personalul se adaptează rapid, timpul de învățare pentru noul utilizator fiind de doar 15 minute, garantând rapiditatea adaptării oriunde, fără probleme.

Peste 100 de rețete:

Create de specialistul nostru în mixologie Dr. Drink, salvate în două baze de date ușor de schimbat oricând, cu ajutorul unui stick USB.

Mixare Versatilă:

Preparare variată de băuturi alcoolice și non-alcoolice, de la rețete clasice de Cocktail la cele personalizate, pentru orice preferință.

Eficiență Rapidă:

Pregătirea personalului în prepararea de Cocktailuri este de doar 15 minute si asigură o implementare rapidă în orice mediu de lucru.

Dozarea mililitrică a ingredientelor:

La fiecare utilizare se asigură aceeași consistențâ în fiecare Cocktail pastrand acelasi gust perfect identic.

Servicii

Conectivitate WiFi Avansată:

Acces la o varietate de opțiuni muzicale prin conectarea la rețeaua WiFi.

Funcționare Independentă:

Aparatul de Cocktail Optimix poate funcționa oriunde, fără a fi nevoie de conectare la apa, canalizare sau retea electrica avand baterie Li-ion cu autonomie de mixare a 40-45 rețete.

Entertainment Integrat:

Atunci cand este nevoie, boxa integrată aduce atmosferă cu redarea melodiilor din diverse surse, transformând orice loc într-un mediu plin de viață.

Pentru clipe memorabile descoperă

Serviciile Noastre

Dr Drink Events oferă o gamă variată de servicii de înaltă calitate pentru a transforma orice Eveniment într-o experiență memorabilă și de neuitat. De la Cocktailuri rafinate și degustări de vinuri până la experiențe de divertisment și fotografii amuzante, ne asigurăm că fiecare detaliu este perfect pus la punct pentru a vă impresiona oaspeții și a crea amintiri de preț.

Kids Corner

Pentru ca părinții să se poată bucura de petrecere fără griji, impreună cu prietenii noștri de la Trilulici Club, asigurăm o zonă de divertisment pentru cei mici. De la jocuri interactive la ateliere creative, ursitoare si animatori.

Cigar Bar

Combinăm eleganța Cocktailurilor rafinate cu atmosfera distinsă a unui Cigar Bar, oferim o experiență de lux și un ambient deosebit pentru iubitorii de finețuri. Fie că doriți să savurați un pahar de whisky sau să degustați un trabuc excepțional, Cigar Bar-ul nostru va transforma orice eveniment într-o experiență memorabilă.

Ice-cream bar

Indiferent de vârstă, toată lumea se bucură de o înghețată delicioasă! Ice-Cream Bar-ul nostru aduce un strop de bucurie la orice eveniment, oferind o selecție largă de sortimente și topping-uri. De la cele mai clasice arome până la inovații îndrăznețe, nu există niciun moment care să nu fie îmbunătățit de o înghețată savuroasă.

Lemonade bar

Pentru cei care preferă o alternativă non-alcoolică sau doar o băutură răcoritoare și revigorantă, Lemonade Bar-ul nostru oferă o gamă variată de limonade din fructele stoarse, fara conservanti. Perfecte pentru zilele călduroase de vară sau pentru a completa meniul de băuturi al evenimentului dvs., limonadele noastre sunt mereu o alegere revigorantă.

Video Paparazzi / Oglindă foto

O fotografie spune mai mult decât o mie de cuvinte, iar Cabina Video Paparazzi vă ajută să capturați momentele speciale ale evenimentului dvs. Împreună cu accesorii amuzante și fundal personalizat, invitații vor putea să-și creeze amintiri unice și să păstreze momentele de neuitat pentru totdeauna.

Flexibilitate

Indiferent ce Eveniment ai, cați invitați sau când are loc acesta, dispunem de toate echipamentele necesare pentru a putea onora in același timp mai multe evenimente de orice tip.

HAI SĂ DISCUTĂM DESPRE EVENIMENTUL TĂU

Contactează-ne

Vom reveni telefonic pentru a stabili o intalnire!

Abonează-te pentru a fi la curent cu noutatile noastre.

Prin abonare sunteți de acord cu Politica noastră de confidențialitate, oferindu-ne acordul pentru a trimite actualizări ale companiei noastre.

Meniu principal

Contacteaza-ne

Program de lucru

Luni - Vineri: 09:00 - 16:00

Social Media

© 2024 Dr. Drink. Toate drepturile rezervate.

Design & Development b1studio.ro

0
  0
  Cosul tau
  Cosul tau este gol

  NAVIGARE:

  INFO CONTACT:

  NAVIGARE:

  INFO CONTACT: