Skip links
LA Dr. Drink

Cum functioneaza?

Dr. Drink

Cu doar un click. . .

Uiți de aparatele greoaie și cu o marime inexplicabila, de softuri manuale de multe ori complicate, chiar nefuncționale si de capsule concentrate sau premixuri in care nu știi cate E-uri poți gasi, acum poti folosi propriile ingrediente și știi exact costul de productie al fiecarei bauturi.
Bartendingul nu a fost niciodată mai ușor, iar crearea unui Cocktail perfect nu a fost niciodată mai simplă și ești la un „touch” distanță de a-ți pregăti rețetele favorite sau de a-ți moderniza afacerea într-o manieră unică.
Fie că lucrezi în domeniu, fiind un specialist și cunoști bine mix-urile pentru fiecare băutură, fie că ești (doar) un pasionat al acestora, dar nu ai nici o idee despre modul de preparare, Aparatul automat de cocktailuri al lui Dr. Drink îți ușurează munca.
De marimea unui espresor, prin intermediul unui meniu ușor de înțeles, acest dozator digital de cocktailuri te ajută să prepari peste 100 de rețete deja prestabilite în sistem sau îți poți adăuga specialitățile casei de unul singur.
Un barman are nevoie de odihna, Automatul de cocktail lucreaza pentru tine 24 din 24 mixand la fel acelasi gust dar rezolvati și problema cu lipsa personalului calificat și cu zilele libere la care are dreptul orice angajat.

HAI SA NE CUNOASTEM

Contacteaza-ne pentru mai multe informatii

Te invitam sa ne contactezi completand formularul de mai jos la datele de alaturi. Unul dintre colegii nostri va reveni in cel mai scurt timp.

De ce sa achizitionezi Aparatul automat de Cocktail?

Cocktail-uri perfecte

Nu conteaza cine foloseste automatul de cocktail, cocktailurile vor fi intotdeauna la fel

Peste 100 retete presetate

Peste 100 de retete presetate si posibilitatea de a inregistra orice reteta personalizata de cocktail

preparare in 10 secunde

Timpul de servire este mult redus (10 sec / cocktail), mai multe bauturi vandute, mai mult castig

ATENTIE

Monitorizare automata, permanenta a nivelului din fiecare sticla cu ingredient

0
  0
  Cosul tau
  Cosul tau este gol

  NAVIGARE:

  INFO CONTACT:

  NAVIGARE:

  INFO CONTACT: