Barmanul tau digital
Descoperă barmanul tău digital!

Ce este un Automat de Cocktailuri?

Închipuie-ți că poți servi cocktailuri cu aceeași ușurință cu care prepari o cafea sau servești o bere la draft. Ei bine, această viziune este acum realitate. Dispozitivele noastre de mixat cocktailuri operează cu băuturi alcoolice, lichioruri, siropuri și sucuri de fructe care sunt deja in locația ta- fără niciun premix sau concentrat. Nu este nevoie de conectare la rețeaua de apă sau canalizare; practic, poate fi utilizat oriunde există o priză de 220V iar timpul necesar pentru pregătirea personalului în utilizarea aparatelor este redus la doar 15 minute.

Soluția pentru provocarea angajaților constă în a le oferi posibilitatea de a crea cocktailuri perfect identice. Cu trasee separate pentru fiecare ingredient, acestea se întâlnesc doar în shaker, asigurând astfel consistența absolută a cocktailurilor. Un avantaj semnificativ este costul de producție al fiecărui cocktail mereu constant la 6-10 lei.

Cocktailuri mereu dozate cu precizie, fără eroare, oferite de aparatele profesionale de cocktail de la Dr. Drink. Acesta vă încântă cu băuturi alcoolice și non-alcoolice, inclusiv rețete clasice precum Margarita, Cosmopolitan, Mai Tai, Sex on the Beach, Tequila Sunrise, Zombie, Hurricane, Campari Orange, Rum Sunset, menținând totuși autenticitatea retetelor personalizate din locația dumneavoastră.

Cu un timp de amestecare de doar 5-10 secunde, experiența este rapidă și eficientă. Descoperă și celelalte peste 100 de rețete create de specialistul nostru în mixologie, Dr. Drink, preinstalate în două baze de date, accesibile oricând intr-un simplu stick USB.

Inovație în Mixologie:

Dr. Drink redefinește experiența de servire a cocktailurilor, asigurând o dozare precisă și constantă pentru fiecare băutură, aducând inovație în lumea mixologiei.

Gama Extinsă de Delicii:

O varietate captivantă de băuturi alcoolice și non-alcoolice, cu rețete clasice și personalizate, satisfacând cele mai rafinate gusturi ale clienților.

Eficiență Uimitoare:

Cu un timp de amestecare de doar 5-10 secunde, Dr. Drink aduce rapiditate și eficiență în prepararea cocktailurilor, optimizând fluxul de lucru pentru personal.

Personalizare Autentică:

Păstrând autenticitatea retetelor locale, aparatele de cocktail de la Dr. Drink oferă o experiență personalizată, adăugând o notă unică fiecărui eveniment sau locație.

Simplitate în Utilizare:

Fără eforturi mari, personalul se adaptează rapid, timpul de învățare pentru noul utilizator fiind de doar 15 minute, garantând rapiditatea adaptării oriunde, fără probleme.

Peste 100 de rețete:

Create de specialistul nostru în mixologie Dr. Drink , salvate în două baze de date ușor de schimbat oricând, cu ajutorul unui stick USB.

Mixare Versatilă:

Preparare variată de băuturi alcoolice și non-alcoolice, de la rețete clasice la cele personalizate, pentru orice preferință.

Eficiență Rapidă:

Pregătirea personalului în doar 15 minute asigură o implementare rapidă în orice mediu de lucru.

Dozarea mililitrică a ingredientelor:

La fiecare utilizare se asigură aceeași consistențâ în fiecare cocktail.

Conectivitate WiFi Avansată:

Acces la o varietate de opțiuni muzicale prin conectarea la rețeaua WiFi.

Funcționare Independentă:

Flexibilitate fără limită - aparatele funcționează oriunde, fără nevoia de a avea o conexiune la apă sau canal.

Entertainment Integrat:

Boxa integrată aduce atmosferă cu redarea melodiilor din diverse surse, transformând orice loc într-un mediu plin de viață.

Totul este simplu cat ai zice click.

Cum functioneaza acest automat?

Uiți de aparatele greoaie și cu o mărime inexplicabilă (dimensiuni 37x43x49 cm) , de softuri manuale de multe ori complicate, chiar nefuncționale, de capsule concentrate sau premixuri in care nu știi cate E-uri poți gasi, acum poti folosi propriile ingrediente. Bartendingul nu a fost niciodată mai ușor, iar crearea unui Cocktail perfect nu a fost niciodată mai simplă și ești la un „touch” distanță de a-ți pregăti băuturile favorite sau de a-ți moderniza afacerea într-o manieră unică. Fie că lucrezi în domeniu, fiind un specialist și cunoști bine mix-urile pentru fiecare băutură, fie că ești (doar) un pasionat al acestora, dar nu ai nici o idee despre modul de preparare, Aparatele automate de cocktail de la Dr. Drink îți ușurează munca. De marimea unui espresor de cafea , prin intermediul unui meniu ușor de înțeles, aceste dozatoare digitale de cocktailuri te ajută să prepari peste 100 de rețete deja prestabilite în sistem sau îți poți adăuga specialitățile casei de unul singur. Un barman are nevoie de odihnă, Automatul de cocktail lucrează pentru tine 24 din 24 mixand la fel acelasi gust, rezolvati astfel și problema cu lipsa personalului calificat sau cu zilele libere la care are dreptul orice angajat.

Cum pot cumpăra aparatul?

Mixmaster (13 ingrediente)

15.500 LEI (preț fără TVA)

Optimix (8 ingrediente)

8.700 LEI (preț fără TVA)

Iată care sunt pașii necesari:
Stabilim o întâlnire

Stabilim telefonic o intalnire la sediul nostru din Iasi iar unul dintre colegi îți prezinta functionalitatea și ne cunoaștem personal, plata se face integral.

Programăm un apel video pentru detaliile funcționării

Stabilim telefonic un apel video pentru detaliile functionalitatii, se achita jumătate în avans și diferența când produsul este „ready to go” cu livrare curier, vizita la Iasi etc.

Se achită integral în avans

Se achita integral în avans, trimitem dispozitivul prin curier (cu verificare colet) iar instalarea o facem împreuna prin apel video sau, contra cost (0,25 euro/km + 50 euro diurna) iar unul dintre colegii noștri din tara se deplaseaza la locatie pentru instalare și training.

Toate aceste detalii și garantia produselor de 12 luni se vor regăsi în contractul pe care îl vom semna fizic sau electronic.

Hai să-l vezi mai bine.

Contactează-ne

Vom reveni telefonic pentru a stabili o intalnire!

Abonează-te pentru a fi la curent cu noutatile noastre.

Prin abonare sunteți de acord cu Politica noastră de confidențialitate, oferindu-ne acordul pentru a trimite actualizări ale companiei noastre.

Meniu principal

Contacteaza-ne

Program de lucru

Luni - Vineri: 09:00 - 16:00

Social Media

© 2024 Dr. Drink. Toate drepturile rezervate.

Design & Development b1studio.ro

0
  0
  Cosul tau
  Cosul tau este gol

  NAVIGARE:

  INFO CONTACT:

  NAVIGARE:

  INFO CONTACT: