Skip links

Petrecerea barmanilor

Momentele care cer o petrecere cer și un barman profesionist dar ce se întâmplă când barmanul vrea să petreacă? Ei bine apare în scenă Aparatul de Cocktail de la Dr Drink …

Dozatorul Digital de la Dr Drink este motorul petrecerii și alături de muzică dictează pulsul evenimentului iar barmanii se pot distra de minune fără să fie preocupați de cine va prepara cocktailurile perfecte cu un gust unic. 

Organizarea unui eveniment spectaculos sau a unei petreceri de neuitat implică foarte multă muncă, planificare, stres și timp pentru barmani, mai ales că ei sunt cei care întrețin atmosfera de obicei cu cocktailuri inedite. Automatul de Cocktail de la Dr Drink înseamnă relaxare pentru barmani, un meniu ușor de înțeles, peste 100 de rețete deja prestabilite, personalizarea băuturilor, servire ireproșabilă, rapiditate și o atmosferă superbă.  Barmanii se distrează în timp ce Automatul de Cocktail pregătește cele mai bune cocktailuri.

Cocktailurile sunt elementul central la petrecerea la care participă și barmani și de asemenea poate fi o modalitate distractivă și interesantă de a-ți impresiona prietenii. Și nimic nu este mai rău decât să organizezi un eveniment cu barmani unde se servesc băuturi slabe sau aceștia trebuie să se ocupe de prepararea cocktailurilor. Deci, cum te asiguri că petrecerea ta cu barmani este una reușită?

Ei bine…cu Automatul de Cocktail de la Dr Drink, o soluție inteligentă pentru bartending gândit astfel încât oricine să poată mixa un cocktail perfect în câteva secunde, shoturi perfecte cu „viteza luminii”, având un meniu ușor de înțeles, cu care poți să prepari peste 100 de rețete deja prestabilite în sistem sau îți poți adăuga specialitățile casei de unul singur, integrându-se perfect la petrecerea pe care vrei să o organizezi. Prin setarea DIY se pot crea cocktailuri cu un gust perfect în doar câteva secunde integrându-se perfect la petrecerea barmanilor.

Și barmanii au nevoie de un Automat de Cocktail profesionist așa cum și mâncarea are nevoie de bucătar și florile de un florar. 

DrDrink

Iată câteva motive întemeiate pentru care să ai Mașina Automată de Cocktail la petrecerea barmanilor:

 • Se pot crea cocktailuri în orice moment accesând setarea DIY „Do it yourself”.
 • Omul care te servește cu cele mai bune cocktailuri devine omul care este servit cu ajutorul Automatului de Cocktail de la Dr Drink.
 • Timpul de preparare al unui cocktail este de  maxim 10 secunde astfel încât nici un invitat nu trebuie să aștepte să se bucure de un cocktail perfect.
 • Scapi de discuții inutile despre cine să prepare cocktailurile. Nu faci du-te vino cu barmanii ci în schimb fiecare se poate bucura de un cocktail perfect.
 • Poate fi cumpărat sau închiriat.
 • Cu o dimensiune mică (36 centimetri lățimea și 42 centimetri adâncime), similară cu a unui expresor de cafea și dotat în partea superioară, acolo unde se plasează sticlele de băutură necesare preparării mix-urilor cu un led alb menit să atragă atenția oricărui invitat se încadrează perfect la orice petrecere.
 • Te relaxezi, te distrezi și ești oaspete la petrecere, nu persoana care prepară cocktailurile.
 • Tu doar trebuie să achiziționezi aparatul automat de cocktail-uri, căci de de instalare și mentenanță se ocupă tot Dr Drink.

Petrecerea barmanilor trebuie să fie despre relaxare și distracție, un moment în care trebuie să lași băuturile în seama Aparatului de Cocktail de la Dr Drink și să petreci alături de cei dragi. 

Deci Mașina Automată de Cocktail de la Dr Drink este un must have pentru cele mai importante momente din viața barmanilor și pentru o petrecere reușită, așa că te invităm să te bucuri la maxim de petrecerea barmanilor iar de cocktail se ocupă Mașina Automată de la Dr Drink. Cheers!

For a memorable night
0
  0
  Cosul tau
  Cosul tau este gol

  NAVIGARE:

  INFO CONTACT:

  NAVIGARE:

  INFO CONTACT: