Skip links

Manual de utilizare

Aparatul funcționează cu băuturi alcoolice, lichioruri, siropuri și sucuri de fructe. Cu toate acestea, ați prefera să lucrați cu propriile băuturi? Acest lucru este, desigur, posibil!

cocktail

DR. DRINK

Mereu cocktailuri exact dozate, fara premix

Dotate cu tehnologie de ultimă oră și cu un meniu intuitiv, dozatoarele noastre de cocktail, permit dozarea exactă a ingredientelor și au o biblioteca vastă de rețete clasice și contemporane. De asemenea, sunt construite cu materiale premium, asigura durabilitate in timp si igienizare eficienta, fiind in acelasi timp compacte, de dimensiunea unui espresor, garantand o integrare usoara in orice spatiu. Cea mai recentă tehnologie la dozatoarele de cocktail este de a elibera lichidul din sticlă sub acțiunea presiunii aerului, diferită de tehnologia clasică automată de bartending, care folosește o pompă pentru a extrage lichidul din sticle. Toate pompele de aer au o durată de viață suficientă ≥ 20.000 de utilizări, datorită faptului că lichidul nu intră în contact cu paletele sistemului de pompare sau cu supapele pompelor. Fiecare pompă funcționează independent, astfel că, dacă una dintre cele 13 se infundă sau se defectează, funcționarea întregului sistem nu este întreruptă. Nu necesită conectare la rețeaua de alimentare cu apă sau la

sistemul de drenaj, conductele fiind spalate cu o sticlă normală de apă, astfel încât pot fi utilizate oriunde există o sursă de alimentare de 220V.

Cuprins

1. Descrierea dozatorului Mixmaster

1.1 Descrierea structurii

Acest dozator de cocktail adoptă structura inversată a sticlei de materie primă. Sunt 10 poziții pentru sticle inversate în partea de sus și 3 poziții pentru sticle inversate în partea dreaptă sau in partea din spate.

Ecran tactil de 7 inch

10 pozitii pentru sticle inversate

Buton de siguranta

3 pozitii pentru sticle din plastic si sticle de sticla

Suport pentru pahar

Carcasa dispozitivului

ON/OFF

Fig. 3 - Atasare sticle
Fig. 3 - Atasare sticle
Fig. 3.1 Atasare sursa externa suc
Fig. 3.1 Atasare sursa externa suc

Curatare 3,4,7,9,10

Conectare externă plug-in 11,12,13

Portul de curățare 11,12,13

Pozitie sticle 11,12,13

1.2 Asamblarea și utilizarea mansonului sticlei

Instalarea unei sticle cu ingrediente cu gura in jos pe dozatorul de cocktail este o metoda standard in mixarea automată. Este echipat cu trei tipuri de mansoane pentru sticle, unul este mansonul pentru sticla din sticla, se pot fixa majoritatea sticlelor de pe piață, al doilea este manson pentru sticle de plastic, potrivit pentru sticle de sucuri îmbuteliate din plastic si al treilea tip de manson este pentru sticle de suc cu gura mai mare.

Figurile 3 și 4 arată mansonul sticlei de sticlă și mansonul sticlei de plastic, asamblate.

Tip 1:

Manson pentru sticlele din sticla, potrivit pentru majoritatea tipurilor de sticle.

Tip 2:

Manson pentru sticle din plastic potrivit pentru majoritatea sticlelor din comert.

In fig. 5 și 6 sunt prezentate mansoanele dezasamblate ce pot fi demontate pentru o curățare ușoară.

Fig.5 Manson pentru sticla de sticla
Fig.5 Manson pentru sticla de sticla
Fig.6 Manson pentru sticla de plastic
Fig.6 Manson pentru sticla de plastic
Fig.7 Miezul mansonului sticlei
Fig.7 Miezul mansonului sticlei
Fig.8 Supapa din silicon

1.3. Sfaturi pentru conectarea mansonului la sticla

Gura sticlei trebuie potrivita pe manson pentru a se etanșa. Pentru o sticlă cu ingrediente necunoscută, poți încerca să introduci mai întâi miezul mansonului pe gura sticlei. Ar trebui să se poată fixa pe loc și etanșeitatea sa fie perfecta, așa cum se arată în Fig.9. Dacă se simte prea strâns și nu poate fi introdus, folosesti un foarfece pentru a tăia un inel de silicon din miezul mansonului sticlei (vezi Fig.10), iar pe manson rămân doar doua inele de silicon (vezi Fig.11).

Fig.9 Capul sticlei sigilat
Fig.9 Capul sticlei sigilat
Fig.10 Tăiați un inel dacă nu este ermetic
Fig.10 Tăiați un inel dacă nu este ermetic
Fig.11 Miez al capului sticle cu doua inele
Fig.11 Miez al capului sticle cu doua inele

Înainte de a introduce mansonul, apasă ușor supapa din silicon de pe vârful tijei metalice, așa cum se arată în Fig.12, astfel încât supapa din silicon să acopere tubul metalic pentru a preveni curgerea lichidului când sticla se montează pe aparat. Introduci mansonul in sticlă, cu puțină forță și verifici dacă este etanș. Apoi îl montezi pe dispozitiv aliniind manșonul cu centrul suportului pentru sticle, perpendicular, cu capul în jos, ții mansonul sticlei cu o mână și rotesti în sensul acelor de ceasornic , astfel încât să blocezi sticla de lichid (vezi Fig.14 și Fig.15).

1.4 Poziții pentru sticle

Sunt 10 poziții de sticle în partea superioară a aparatului și 3 poziții de sticle pe partea dreaptă. Sticlele din sticlă pot fi introduse oriunde, insa sticlele de plastic nu sunt pentru partea superioara. Fiecare poziție a sticlei este numerotată pe display dar și in dreptul fiecarui orificiu pe aparat, așa cum se arată în Fig21 .

dozator digital de cocktail
Fig.20 13 poziții pentru sticle
Fig.21 Fiecare poziție a sticlei este numerotată
Fig.21 Fiecare poziție a sticlei este numerotată

1.5 Utilizarea multiplă a pozițiilor sticlei 11, 12 și 13.

Sunt două poziții de sticle 11, 12 și 13. Mai întâi, poti introduce o sticlă din sticla, așa cum se arată în Fig. 23. A doua utilizare poate fi prin atașarea de recipiente de suc și băuturi de mare capacitate lateral sau in spate (vezi Figura 24). Recipientele externe pentru sucuri și băuturi sunt achiziționate de utilizatori și nu pot fi configurate uniform. Recipientele cu o capacitate de la 5 până la 10 litri trebuie sa aibă o etanșare bună la gura sticlei, iar peretele recipientului trebuie sa fie din plastic mai dur. Un set de accesorii de instalare universal este furnizat împreună cu aparatul, așa cum se arată în Fig. 24 și Fig 26.

Fig.22 Doua tipuri de conectari sticle din dreapta
Fig.22 Doua tipuri de conectari sticle din dreapta
Fig. 23 Introducerea sticlei din sticla sau plastic
Fig. 23 Introducerea sticlei din sticla sau plastic
Fig.24 Recipient extern de suc de mare capacitate
Fig.24 Recipient extern de suc de mare capacitate

Cap special

Inele de etansare

Inele de siguranta

Punch

Tub de plastic

Capace de silicon

Fig. 26 Kit accesorii de instalare

1.5.1 Pașii de instalare pentru recipientul extern cu băuturi de mare capacitate

1. Gaurire
1. Gaurire
2. Instalarea tijei metalice
2. Instalarea tijei metalice
3. Inelele de etansare
3. Inelele de etansare
4. Impingeti inelul elastic pentru a sigila
4. Impingeti inelul elastic pentru a sigila

1.5.2 Pozițiile sticlelor 11, 12 și 13 și porturile externe sunt echipate cu dopuri speciale. Comutarea între sticlele de jos și portul extern se realizează printr-un conector dedicat, așa cum se arată în figura următoare:

Introducerea sticlelor de băutură:

Port extern

11, 12, 13

Dop special

Deconectați capacul de la mufa externa și introduceți un capac pentru suportul sticlelor 11,12,13 de jos

1.5.3: Precauții pentru utilizarea recipientelor de mare capacitate:

La utilizarea recipientelor de capacitate mare, etanșarea este foarte importantă. Dacă etanșarea nu este bună și există pierderi de aer, nu va funcționa. Prin urmare, ar trebui să se acorde atenție etanșării acestora la montarea dopurilor recipientelor și a tuburilor de conectare. După finalizarea instalării, este necesar să apesi în meniul principal „Single Drink” de pe ecranul tactil de doua - trei ori pentru amorsarea tuburilor si crearea presiunii in sticla. Prima data sau a doua oara este posibil să nu iasă nimic. Dacă lichidul nu iese, aceasta indică o etanșare slabă si trebuie refacută.

2. Parametrii tehnici ai dozatorului de cocktail Mixmaster

1)Dimensiuni; l 365 mm, l 430 mm, h 490 mm
2) Greutate: 19.5kg
3) Tensiune: AC100-230V 50/60Hz
4) Consumul de energie < 50W.
5) Afișaj: Ecran LCD de 7 inch, rezoluție 1024RGB*600
6) Ecran tactil capacitiv în cinci puncte.
7) Funcția de bartending. :DIY – Do It Yourself.
8) Rețea: WIFI+Bluetooth
9) Identificarea amprentei / card acces și setarea parolei
10) Detectarea cantității rămase in sticla.
11) Multi-lingvistic: Romana, chineză, engleză, franceză, spaniolă, rusă, japoneză, coreeană, germană și altele.
12) Statistica vânzărilor: statistici zilnice, saptamanale, lunare, anuale.
13) Temperatura optima de utilizare: 2-40° C.

3. Tehnologia aparatului de cocktail

Dozarea folosind pompa de presiune are mai multe avantaje, cel mai mare avantaj fiind gustul si igiena. Astfel ca lichidul nu este aspirat de pompă și ingredientele nu sunt în contact cu pompa și supapa, nu există gust schimbat cauzat de diafragma sau supape, practic este cea mai igienica din tehnologia bartendingului automat. In Fig.28 sunt structura pompei tradiționale, săgeata roșie indică diafragma și interiorul acesteia.

Fig.28 Diafragma pompei
Fig.28 Diafragma pompei

Al doilea mare avantaj al pompei de aer - lichid este viteza mare de mixare. Viteza de servire in bartending este un indicator important pentru măsurarea performanței unui dozator de cocktail, oferind utilizatorilor o experiență unică. Timpul de mixare al unui cocktail compus din trei-cinci ingrediente diferite este de aproximativ 10 secunde.

4. Setări Mixmaster:

4.1 Setarea unui dispozitiv nou:

Cele 13 ingrediente folosite pentru setul de 100 de retete recomandate de Dr.Drink sunt: Vodka, Rom, Triple Sec, Tequilla, Gin, Campari, Dry Vermout, Grenadine, Blue Curacao, Lime, Portocale, Ananas si Cranberry. Dupa familiarizarea cu el, poți schimba formulele sau le poți seta singur.

Fig.30 Imagine de pornire
Fig.30 Imagine de pornire

Mixmaster folosește identificarea cu amprentă sau card/brătară și parola pentru setări și servire. Atunci când dozatorul de cocktail iese din fabrică, vine insoțit de o bratara cu RFID activ inregistrată deja pentru accesul managerului in setări iar parola de este 222222.

Fig 32 Interfata de setari al aparatului
Fig 32 Interfata de setari al aparatului
Fig 33 Setare administrator/manager
Fig 33 Setare administrator/manager

Pasul 2: Configurezi barmani și chelneri: În Figura 34, faci clic pe „Setare personal”, apoi pe „Adaugă” în colțul din dreapta sus.

Fig.35 Pozițiile pentru sticle afișează numărul, numele și cantitatea din sticla
Fig.35 Pozițiile pentru sticle afișează numărul, numele și cantitatea din sticla

Există trei seturi de combinații de retete pe stickul USB din pachet. Utilizezi „recuperare de rezervă” din "setari" pentru a schimba combinațiile de formule iar după finalizare, trebuie să adaugi doar cele 13 ingrediente in ordinea in care apar pe ecranul de sticle, așa cum se arată în Figura 35. Pozele pot fi înlocuite, formula poate fi ștearsă sau poți schimba denumirea rețetei, ingredientele, cantitațile si prețul. Atinge „Setare rețetă” pentru a intra in setări, apoi confirmi după finalizare.

4.2: Introducere în meniul de setare:

Vezi Figura 36 pentru meniul de setari al dozatorului Mixmaster, derulezi în jos pentru a vedea toate meniurile.

Fig 37
Fig36. Meniu setari
Fig36. Meniu setari

4.2.1 Managementul personalului:

Managementul personalului este pentru a adauga utilizatori noi, barmani și chelneri.

4.2.2 „Setări pentru materia primă”

Interfața de setare a materiei prime este prezentată în Figura 37, pot fi văzute 13 cadre. Setarea materiei prime care se va utiliza pe dozatorul de cocktail, astfel încât acesta să o poată recunoaște.

Fig37. Interfață de setare a materiei prime
Fig37. Interfață de setare a materiei prime

În interfața prezentată în Figura 37, atinge o poziție a sticlei pentru a deschide caseta de setare, așa cum se arată în Figura 38. Urmaresti instrucțiunile.

Fig.38 Cutie de setare a materiei prime
Fig.38 Cutie de setare a materiei prime

În interfața prezentată în Figura 38 este prezentata setarea pentru bauturi carbogazoase, disponibilă doar în pozițiile 11, 12 și 13 . Atinge pentru a „bifa”, iar pe poziția respectivei sticle poti să  conectezi sucuri carbogazoase. Aceste poziitii de sticle pot fi conectate si la băuturi normale.

Reguli de stabilire a materiei prime:

①. Pentru toate lichidele de bază se folosesc doar numele categoriei majore, nu numele mărcii, deoarece există prea multe mărci. Selectati doar categoria de alcool, „whisky” este o categorie.
② Lichior ar trebui să fie reprezentat de „lichior”.
③ Sucurile si siropurile, etc. folosesc numai numele categoriilor majore.
④. Dacă este o băutură carbogazoasa, faci click pentru a activa „containing gas” în timpul setării. Nu ratați acest punct, nu puteți folosi băuturi carbogazoase fără a-l deschide

4.2.3: Setarea sticlei:

Setarea sticlei corespunde setarii materiilor prime pentru băuturi corespunzătoare celor 13 poziții ale sticlei la dozatorul de cocktail. Interfața de setare a poziției sticlei pare să fie similară cu „setarea materiei prime”, cu 13 pictograme, dar diferite:

① Numărul pictogramei setării materiei prime nu reprezintă poziția sticlei, ci numărul secvenței; Numărul setat pentru poziția sticlei este numărul corespunzător poziției sticlei.

② Setarea sticlei poate fi mai mică de 13 tipuri de materii prime. Setarea poziției sticlei: pot fi setate mai multe poziții pentru sticle pentru o băutură: de exemplu, pozițiile sticlei 11, 12 și 13 pot fi setate ca suc de portocale. Dispozitivul acceptă accesul unei băuturi pe mai multe poziții. Aparatul de cocktail va identifica și va schimba automat poziția sticlei când o sticla este golita si urmatoarea va fi folosită automat.

4.2.4 Setarea rețetei

Interfața de setare a rețetei este prezentată în Figura 39. Atinge „Adauga” în colțul din dreapta pentru a intra în Figura 40 și poți adăuga rețete;

Fig39. Interfata setare reteta
Fig39. Interfata setare reteta
Fig40. Interfata setare reteta
Fig40. Interfata setare reteta

Pentru a inregistra o rețetă , setezi numele băuturii, imaginea băuturii, prețul, compoziția formulei și alte decorațiuni sau observații. După setare, atinge „Confirma” și rețeta se va inregistra. Când setezi imaginea, poți găsi o imagine similară cu aspectul rețetei pe stickul USB sau poți, de asemenea, să creezi propria imagine, cu rezoluția de 600X600, și să o salvezi pe stickul USB pentru transferul pe dispozitiv.

4.2.5 Setare monedă:

- pot fi selectate monezi de circulație din mai multe țări.

4.2.6 Backup și recuperare

- „backup” înseamnă să faci copii de rezervă ale setărilor curente, a rețetelor și ingredientelor de pe dispozitiv pe stickul USB; - „recuperare” este să incarci datele din USB pe dispozitiv. După configurare, poți utiliza backup pentru a instala aceleași retete pe alte dispozitive.

4.2.7 Publicitate

Poți adăuga imagini sau reclame video. Reclamele vor fi afișate pe interfața principală a aparatului de cocktail, după 60 de secunde fără funcționare, reclama va apărea automat. Atingi "setari" - "reclamă" pentru a intra în interfața . Videoclipul publicitar trebuie să fie format MP4, rezoluție imagine 1240X600.

4.2.8 Verificare vanzari

- poți vizualiza volumul vânzărilor, materiile prime folosite si personalul care a servit.

4.2.9 Upgrade

incarca noua aplicație software pe USB și conecteaza-l la unitatea dozatorului pentru a finaliza actualizarea.

4.2.10 Alte setări

vezi Figura 41.pentru interfață

Fig41. Interfata pentru alte setari
Fig41. Interfata pentru alte setari

Toate supapele” - deschide toate supapele atunci când dozatorul de cocktail iese din fabrică sau atunci când este scos din funcțiune pentru o perioadă lungă de timp pentru a evita deformarea corpului conductelor sub actiunea valvelor de inchidere. Supapele se activeaza automat când dozatorul de cocktail este pornit din nou. „Direct Bartending” este activat, amprenta sau cardul și parola pentru servire sunt dezactivate și poți folosi dozatorul direct fără alta restrictie. Când este închis, ai nevoie de identificare card/amprentă și parolă sau cod de scanare pentru a mixa bautura. „O singură băutură”: poti servi un singur ingredient, nu un cocktail. Poți seta cantitatea de bautura și prețul. Odată setată, "single drink" din oricare 13 ingrediente va avea aceeași cantitate și același preț. „DIY” - Do It Yourself : DIY este locul în care oaspeții își creează propriile cocktailuri pe aparatul de cocktail. Pentru a activa, faceți click pentru a deschide DIY și setați cantitatea și prețul. Cantitatea DIY este totalul a rețetei și poate fi compusă din mai multe lichide diferite, iar prețul este fix.
Interfața principală după finalizarea setării este prezentată în Fig41.

5. Folosiți Mixmaster pentru a pregăti cocktailuri

5.1 Introducere în interfața principală

Fig42. Interfata principala
Fig42. Interfata principala

Schimbare limbă: se pot schimba mai multe limbi; vezi Fig43

Pictograma Setari: pentru a intra in interfata de setari .

Pictograma comanda: bautura poate fi pregatita cu parola,

Pictograma cos de cumparaturi: cosul de cumparaturi care nu a fost platit, va disparea dupa oprire si repornire.

Pictograma comanda: cosul de cumparaturi care s-a finalizat este intotdeauna afisat si poate fi transformat in alta comanda.

Fig. 43
Fig. 43

5.2: Operațiune de barman

În Figura 42 a meniului principal, atinge pictograma formulei pentru a intra în interfața prezentată în Figura 45 si 46.

Fig45. Interfata de plata
Fig45. Interfata de plata
Fig46. Interfață de amestecare directă
Fig46. Interfață de amestecare directă

5.3 DIY

Definiția DIY sau Do It Yourself setezi formula independent pe ecranul tactil și poți amesteca orice ingrediente montate pe aparat.

5.4 Cocktailuri fără alcool - Mocktail

Cocktailurile fără alcool nu au nevoie de setări speciale. Dacă nu există conținut de alcool în formulă, formula va fi afișată automat în secțiunea „Mocktail”.

5.5 Configurarea interfeței protocolului MDB

Protocolul MDB, cunoscut și sub denumirea de protocol ICP, a fost versiunea 3 lansată pe 26 martie 2003. Este formulat de membrii relevanți ai Asociației Naționale de Vânzări de Mașini Automate (NAMA) și Asociației Europene de Vending Machine (EVA). Dozatorul poate fi echipat cu configurație de interfață de protocol MDB, care poate fi adaptată la sistemele automate de plată din diferite țări. Poate fi echipat cu sisteme automate de plată precum carduri de credit și monede în diferite țări.

5.6 Schimbarea sticlei

- când sticla este goală, va apărea un prompt și nu mai poți mixa. Poți continua să amesteci doar după ce înlocuiești sticla și finalizezi operațiunea de „umplere” ; Pasul 1 : Indepărtezi sticla goală și înlocuiesti cu una nouă. Pasul 2: Pe interfața principală, clic pe meniul principal „Sticlă”, iar pe interfața prezentată în Figura 42 va apărea pop-up. Apăsați pe pictograma cu numărul sticlei care o inlocuiesti și vor apărea cele două opțiuni „Umplere” și „Spalare”, așa cum se arată în Figura 43. Selectezi opțiunea „Umplere”. Identificarea cu amprenta/card sau parola poate restabili cantitatea din sticla la starea setată și aparatul poate continua să mixeze.

5.7 Compensarea densității

Exista o funcție de compensare pentru diferitele densitati ale ingredientelor. Calibrarea initiala pentru dozajul ingredientelor se face cu apa.

Fig47. Interfata sticlei
Fig47. Interfata sticlei

Modul în care utilizatorii folosesc siropul concentrat și sucul de fructe poate duce la erori semnificative în formula de cocktailuri. Compensarea densitatii trebuie finalizată mai întâi pe ecranul tactil și apoi testează: Setarea: In meniul principal de setare a materiei prime la "coeficientul de compensare". Luând ca exemplu compensarea poziției 1 a sticlei. Vezi figura de mai jos.

Fig 48. Interfata compensarii
Fig 48. Interfata compensarii

Atinge pentru a afișa coeficientul de compensare, care poate fi selectat glisând în sus și în jos. Atinge pentru a selecta coeficientul dorit, așa cum se arată în Figura 49.

Fig 49. Coeficientul de compensare
Fig 49. Coeficientul de compensare

6. Curățarea și spălarea dozatorului de cocktail

Dozatorul este echipat cu o carcasa de protecție din oțel inoxidabil, care poate fi ștearsă și întreținută în mod regulat. Curățarea exteriorului este o sarcină zilnică.

6.1 Curățați exteriorul - zilnic dupa necesități

6.2. Curățarea conductelor

Rolul curățarii conductei este de a elimina orice lichide, in special sucurile și siropurile ce au rămas după utilizare. Spală când:

6.2.1: Când schimbați ingredientul dintr-o poziție, pentru a evita schimbarea gustului.

6.2.2: Dacă nu va fi folosit o perioadă lungă de timp, trebuie spălate toate conductele.

6.2.3: Dacă dozatorul de cocktail nu a fost folosit o perioadă lungă de timp, conductele trebuie spălate înainte de utilizare.

6.2.4: Pentru materii prime ce contin zahar, cum ar fi siropul sau materii prime care conțin lapte sau sucul de fructe proaspăt, conductele trebuie curățate zilnic dupa utilizare.

6.3. Metoda de curățare a conductei

Curățarea conductelor: Pasul 1: Scoate sticla sau sticlele cu ingrediente, șterge surplusul de lichid rămas și adaugă dopul de silicon.

Pasul 2: Pregătește o sticlă/carafă/cană cu apă și furtunul pentru spălare. Așează o carafă/cană goală pe suportul pentru primire si introduci furtunul pentru spălare in orificiul de pe spatele aparatului;
Pasul 3: Selectează pictograma de pe ecran a sticlelor pentru care vrei sa faci spălarea (poate fi doar una, mai multe sau toate); va apărea interfața așa cum se arată în Fig54. Ai două opțiuni „Umplere” și „Spălare”. Faci click pe Spălare, confirmi cu amprentă/card sau parola și dozatorul va începe spălarea. În aproximativ 15 secunde, spălarea fiecarei conducte este finalizată.

Fig.54 Interfata de curatare
Fig.54 Interfata de curatare


Notă de curățare: Procedura de spălare a fiecarei conducte este de 160-180 ml.

7. Utilizare brățara sau card NFC

7.1 Funcționalitatea cardului sau a brățării, cu trei niveluri a permisiunilor: manager, administrator și chelner;

Managerul are acces total și toate drepturile de a modifica orice în setarile dispozitivului, administratorul  poate seta prețuri, rețete, poate inregistra noi chelneri iar chelnerul poate doar mixa băuturi, schimba sticle și spăla aparatul.

7.2 Două tipuri de accesorii pentru acces : brățări și carduri NFC.

7.3 Sunt două modalități de a utiliza accesul NFC :

Prima metodă este pentru situațiile în care brătara sau cardul nu necesită reîncărcare cu valoare și acesta este deținut de manager sau unic utilizator .

A doua metodă este utilizarea reincărcării brătarii sau cardului pentru a plăti; Cardurile sau brățările sunt deținute nu numai de manager, administratori și chelneri, dar și de utilizatori care folosesc brățări pentru a plăti.

7.4 Reîncărcarea cardurilor se poate face pe un singur dispozitiv numit server.

7.5 Dacă scopul tău de utilizare este pentru card care nu necesită reîncărcare, poți seta permisiunile personalului în meniul „Managementul personalului” și poți utiliza glisarea cardului pentru a  gestiona setările, pentru verificarea vanzarilor și servirea. Metoda de setare pentru card/brătară cu sau fără valoare este prezentată în figurile următoare;

Pe interfața prezentată în Figura 3, clic pe "Add" în colțul din dreapta sus pentru a intra în meniul prezentat în Figura 4;
Fig 3

 

Pe interfața afișată în Figura 4, setezi numele managerului, parola și inregistrezi cardul. Click pe „SIGUR” pentru a finaliza setările.

Administratorii și chelnerii trebuie să urmeze aceeași metodă pentru a configura.

Managerul poate schimba pozițiile celorlalți prin reconfigurare.

Fig 4

7.6 Dacă scopul tău este utilizarea brătărilor de plată și reincărcare, trebuie să urmezi urmatoarele instrucțiuni de activare și reîncărcare. 

7.6.1 „Activarea cardului”

Pictograma de card în colțul din dreapta sus al interfaței Figura 5, indicată cu săgeată albastră. Atinge pentru a intra în Figura 6.

Fig 5

Activare„:
①. Cardul utilizat pentru reîncărcare trebuie activat.
②. Cardul activat poate fi reîncărcat doar pe un aparat cu aceeași „parolă de portofel”.
③. Cardul poate fi activat o singură dată, se va afișa „Card Invalid” atunci când se va incerca activarea lui din nou.
④. Cardurile de manager, administratori și chelner nu trebuie să fie activate.

Click pe „Activare” în Figura 6 pentru a intra în interfața din Figura 7,

Fig 6
Fig 7

În figura 7 „ glisezi card” și intri în figura 8.

Figura 8 interfață. Solicitarea activării este reușită și arată că soldul este zero și poate fi reîncărcat. În cazul în care activarea nu este reușită, va fi afișat mesajul „Card invalid”. Dacă cardul nu este defect, indică faptul că acel card a fost activat și poate fi reîncărcat. În interfața prezentată în Figura 8, click pe „Reîncarcă” pentru reîncărcare.

Fig 8

7.6.2 Reîncărcarea:

În interfața 7, click pe „Click pentru a interogare balanță” pentru a intra în interfața afișată în Figura 10:

Fig 10

Figura 10 arată interfața de glisare a brățării și apare Figura 11. Click pe „Reîncărcare” pentru a intra în interfața Figura 12:

Fig 11

Introduceți valoarea de reîncărcare în interfața prezentată în Figura 12, click pe „OK” pentru a intra în interfața prezentată în Figura 13:

Fig 12

În interfața prezentată în Figura 13, managerul trebuie să autorizeze reincărcarea prin una dintre cele două metode: glisarea cardului sau introducerea parolei. Apare interfața din Figura 14:

Fig 13

Pe interfața prezentată în Figura 14, urmezi instrucțiunile pentru a plasa brățara ce urmează să fie reîncărcată – menține
3-4 secunde. Numai atunci când apare interfața din Figura 15 poți elibera. Atenție: Brățara glisată la interfața din Figura 10 poate fi reîncărcată numai în acest moment, iar trecerea la unei alte brățări sau card este invalidă.

Fig 14

Figura 15 arată că reîncărcarea a avut succes.

Fig 15

7.6.3 Parola portofelului:

Parola portofelului poate fi înțeleasă ca un cod de identificare universal. Pentru dispozitivele cu aceeași parolă a portofelului, brățările pot fi utilizate pentru reîncărcare și consum. Cardul de server al  managerului poate fi, de asemenea, legat la mai multe dispozitive. Click pe pictograma de setare din ecranul principal, glisezi cardul pentru a intra în interfața meniului, așa cum se arată în Figura 16: click pe „parola portofelului” pentru a intra în interfață, așa cum se arată în Figura 17; 

Notă: Numai cardul și parola managerului pot accesa meniul de parola a portofelului.

Fig 16

Pe interfața afișată în Figura 17, introduci parola portofelului, click pe OK și finalizezii setările. Dacă mai multe aparate sunt utilizate împreună, trebuie setată aceeași parolă de portofel pe toate.

Fig 17

7.6.4  Verificare 

Factura poate interoga starea de reîncărcare și consum a cardului; Click pe numărul cardului din interfața afișată în Figura 19 pentru a vedea starea de reîncărcare și consum a cardului.

Fig 18

8: Precauții pentru utilizare

8.1. Alege corect mansonul sticlei din sticlă și cel al sticlei din plastic; ele nu pot fi folosite invers.

8.2. Pentru materiile prime folosite pe dozatorul de cocktail, lichior sau sirop, trebuie utilizata compensarea ingredientelor daca sunt prea vâscoase.

8.3. Mansonul fiecarei sticle când este introdus pe gura sticlei, trebuie să fie perfect etans.

Sticla de plastic prea moale nu poate fi introdusă în poziția superioară a aparatului, pentru că va duce la o dozare incorectă.

8.4 Dacă se constată că există scurgeri la poziția sticlei

Vezi Fig57, utilizati un inel de etanșare (garnitură de silicon) cu care este echipat aparatul , așa cum se arată în Fig58. Asezat pe capătul mansonului, așa cum este indicat de săgeata roșie din Fig59. Inelul galben de cauciuc indicat de săgeata galbenă din Fig59 este pentru stabilitatea verticală a sticlei.

Fig57. Scurgere
Fig57. Scurgere
Fig58 .Inel silicon
Fig58 .Inel silicon
Fig59. Instalarea etanșării
Fig59. Instalarea etanșării

8.5. Temperatura optima pentru utilizarea aparatului.

- Temperatura ambientală de utilizare a dozatorului de cocktailuri poate fi cuprinsă intre 3-30 grade.

8.6 Sticlele de suc, datorită termenului de valabilitate redus, când aparatul nu este folosit trebuie ținute la frigider pentru a evita fermentarea acestuia.

8.7: Băuturile carbogazoase pot fi montate pe pozițiile 11, 12 și 13 în partea din dreapta în sticle de plastic, nu în alte poziții!!!

8.8: Se folosește manșonul cu filet din oțel inoxidabil și se adaptează o garnitură suplimentară din pachet, in functie de modelul sticlei utilizat.

8.9: Pentru a utiliza băuturi carbogazoase pe dozator, trebuie setat in "Setări" la "Materie Primă" acest lucru.

Telefon: 0763 910 470

Email: office@drdrink.ro

SOLICITA DETALII

Contacteaza-ne pentru mai multe informatii

Te invitam sa ne contactezi completand formularul de mai jos la datele de alaturi. Unul dintre colegii nostri va reveni in cel mai scurt timp.

0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este gol

    NAVIGARE:

    INFO CONTACT:

    NAVIGARE:

    INFO CONTACT: