Skip links

Manual de utilizare

Aparatul funcționează numai cu băuturi alcoolice, lichioruri, siropuri și sucuri de fructe de cea mai bună calitate. Cu toate acestea, ați prefera să lucrați cu propriile băuturi? Acest lucru este, desigur, posibil!

cocktail

DR. DRINK

Mereu cocktailuri exact dozate, fara premix

Dotate cu tehnologie de ultimă oră și cu un meniu intuitiv,dozatoarele noastre de cocktail, permit dozarea exactă a ingredientelor și au o biblioteca vastă de rețete clasice și contemporane.De asemenea,sunt construite cu materiale premium, asigura durabilitate in timp si igienizare eficienta,fiind in acelasi timp compacte, de dimensiunea unui espresor, garantand o integrare usoara in orice spatiu. Cea mai recentă tehnologie la dozatoarele de cocktail este de a elibera lichidul din sticlă sub acțiunea presiunii aerului, diferită de tehnologia clasică automată de bartending, care folosește o pompă pentru a extrage lichidul din sticle.Am aplicat această tehnologie de pompă care impinge aer în sticlă, sticla eliberând lichid și am creat o serie unică de dozatoare digitale de cocktail.Toate piesele au o durată de viață mult mai mare ≥ 50.000 de utilizări,datorită faptului că lichidul nu intră în contact cu paletele sistemului de pompare sau cu supapele pompelor. Fiecare pompă funcționează independent, astfel că,dacă una dintre cele 13 se infunda sau se defecteaza, funcționarea întregului sistem nu este întreruptă.

Cuprins

1. Descrierea dozatorului Mixmaster

1.1 Descrierea structurii

Acest dozator de cocktail adoptă structura inversată a sticlei de lichid ca materie primă. Există 10 poziții pentru sticle inversate în partea de sus și 3 poziții pentru sticle inversate în partea dreaptă.

Ecran tactil de 7 inch

10 pozitii pentru sticle inversate

Buton de siguranta

3 pozitii pentru sticle din plastic si sticle de sticla

Suport pentru pahar

Carcasa dispozitivului

ON/OFF

Fig. 3 - Atasare sticle
Fig. 3 - Atasare sticle
Fig. 3.1 Atasare sursa externa suc
Fig. 3.1 Atasare sursa externa suc

Curatare 3,4,7,9,10

Conectare externă plug-in 11,12,13

Portul de curățare 11,12,13

Pozitie sticle 11,12,13

1.2 Asamblarea și utilizarea conectorului sticlei

Punerea unei sticle cu ingrediente cu susul în jos pe dozatorul de cocktail o metoda clasica de amestecare a dozatorului de cocktail, care are multe avantaje.Capul sticlei este foarte important. Acest dozator de cocktail este echipat cu patru tipuri de capete de sticla, unul este mansonul pentru sticlă din sticla, se pot fixa majoritatea sticlelor de pe piață, al doilea este manson pentru sticle de plastic, potrivit pentru sticle de sucuri îmbuteliate din plastic.

Figurile 3 și 4 arată capul sticlei de sticlă și capul sticlei de băutura, asamblate.

Tip 1:

Manson pentru sticlele din sticla, potrivit pentru majoritatea tipurilor de sticle.

Tip 2:

Manson pentru sticle din plastic potrivit pentru majoritatea sticlelor din comert.

In fig. 5 și 6 sunt prezentate mansoanele de sticla dezasamblate care pot fi demontate pentru o curățare ușoară.

Fig.5 Manson pentru sticla de sticla
Fig.5 Manson pentru sticla de sticla
Fig.6 Manson pentru sticla de plastic
Fig.6 Manson pentru sticla de plastic
Fig.7 Miezul mansonului sticlei
Fig.7 Miezul mansonului sticlei
Fig.8 Supapa din silicon

1.3. Sfaturi pentru conectarea mansonului la sticla

Gura sticlei trebuie adaptată la manson pentru a se etanșa. Pentru o sticlă cu ingrediente necunoscută, puteți încerca să introduceți mai întâi miezul mansonului sticlei pe gura sticlei. Ar trebui să se poată fixa pe loc și etanșeitatea sa fie perfecta, așa cum se arată în Fig.9. Dacă se simte prea strâns și nu poate fi introdus, folosiți un foarfece pentru a tăia un inel de silicon din miezul capului sticlei (vezi Fig.10), pe manson rămân doar doua inele de silicon (vezi Fig.11).

Fig.9 Capul sticlei sigilat
Fig.9 Capul sticlei sigilat
Fig.10 Tăiați un inel dacă nu este ermetic
Fig.10 Tăiați un inel dacă nu este ermetic
Fig.11 Miez al capului sticle cu doua inele
Fig.11 Miez al capului sticle cu doua inele

Înainte de a introduce mansonul, apăsați ușor supapa din silicon de pe vârful mansonului, așa cum se arată în Fig.12, astfel încât capacul din silicon să acopere tubul pentru a preveni curgerea lichidului când sticla de lichid este răsturnată. Introduceți-l pe sticla, cu puțină forță și puteți observa dacă este etans. Apoi, când îl montati pe dozatorul de cocktail, aliniați-l cu centrul suportului superior pentru sticle, vertical pe suport, cu capul în jos, țineți mansonul sticlei în mână și rotiți-l la 90 de grade în sensul acelor de ceasornic , astfel încât să puteți bloca sticla de lichid (vezi Fig.14 și Fig.15).

1.4 Poziții pentru sticle

Există 10 poziții de sticle inversate în partea superioară a aparatului de cocktail. Sticlele din sticlă pot fi introduse oriunde, insa sticlele de plastic nu sunt pentru partea superioara. Există 3 poziții de sticle pe partea dreaptă, care pot fi folosite pentru sticlele de plastic, în special pentru sucuri. (vezi Fig18). Fiecare poziție a sticlei este numerotată așa cum se arată în Fig.19 .

dozator digital de cocktail
Fig.20 13 poziții pentru sticle
Fig.21 Fiecare poziție a sticlei este numerotată
Fig.21 Fiecare poziție a sticlei este numerotată

1.5 Utilizarea multiplă a pozițiilor sticlei 11, 12 și 13.

Există două poziții de sticle 11, 12 și 13. Mai întâi, puteți introduce o sticlă, așa cum se arată în Fig. 22. A doua utilizare poate fi prin atasarea de recipiente de suc și băuturi de mare capacitate (vezi Figura 23). Descriere mod : Recipientele externe pentru sucuri și băuturi sunt achiziționate de utilizatori și nu pot fi configurate uniform. Recipientele cu o capacitate de la 5 până la 10 litri trebuie sa aibă o etanșare buna la gura sticlei, iar peretele recipientului nu trebuie sa fie subțire. Un set de accesorii de instalare este furnizat împreună cu dozatorul de cocktail, așa cum se arată în Fig. 24 și Fig 26.

Fig.22 Doua tipuri de conectari sticle din dreapta
Fig.22 Doua tipuri de conectari sticle din dreapta
Fig. 23 Introducerea sticlei din sticla sau plastic
Fig. 23 Introducerea sticlei din sticla sau plastic
Fig.24 Recipient extern de suc de mare capacitate
Fig.24 Recipient extern de suc de mare capacitate

Cap special

Inele de etansare

Inele de siguranta

Punch

Tub de plastic

Capace de silicon

Fig. 26 Kit accesorii de instalare

1.5.1 Pașii de instalare pentru recipientul extern cu băuturi de mare capacitate

1. Gaurire
1. Gaurire
2. Instalarea tijei metalice
2. Instalarea tijei metalice
3. Inelele de etansare
3. Inelele de etansare
4. Impingeti inelul elastic pentru a sigila
4. Impingeti inelul elastic pentru a sigila

1.5.2 Pozițiile sticlelor 11, 12 și 13 și porturile externe sunt echipate cu dopuri speciale. Comutarea între sticlele de jos și portul extern se realizează printr-un dop dedicat, așa cum se arată în figura următoare:

Introducerea sticlelor de băutură:

Port extern

11, 12, 13

Dop special

Deconectați capacul de la mufa externa și introduceți un capac pentru suportul sticlelor 11,12,13 de jos

1.5.3: Precauții pentru utilizarea recipientelor de mare capacitate:

a. La utilizarea recipientelor de capacitate mare, etanșarea este foarte importantă. Dacă etanșarea nu este bună și există pierderi de aer, nu va funcționa. Prin urmare, ar trebui să se acorde atenție etanșării recipientelor de mare capacitate, a capacelor recipientelor și tuburilor. b. După finalizarea instalării, este necesar să selectati în meniul principal „Single Drink” de pe ecranul tactil. Prima data sau a doua oara este posibil să nu iasă suc – pentru amorsarea tuburilor. Pentru a continua setarea cu „Single Drink”, de obicei apasati de 2-3 ori înainte de a ieși sucul. Dacă lichidul nu iese, aceasta indică o etanșare slabă, care trebuie refacuta.

2. Parametrii tehnici ai dozatorului de cocktail Mixmaster

1)Dimensiuni; l 428 mm, l 365 mm, h 535 mm
2) Greutate: 20 kg
3) Tensiune: AC100-250V 50/60Hz
4) Consumul de energie < 50W.
5) Afișaj: Ecran LCD de 7 inch, rezoluție 1024RGB*600
6) Ecran tactil capacitiv în cinci puncte.
7) Funcția de bartending. :DIY – Do It Yourself.
8) Rețea: WIFI+Bluetooth
9) Identificarea amprentei / card acces și setarea parolei
10) Detectarea cantității rămase de ingrediente.
11) Multi-lingvistic: Romana, chineză, engleză, franceză, spaniolă, rusă, japoneză, coreeană, germană și altele.
12) Statistica vânzărilor: statistici zilnice, saptamanale, lunare, anuale.
13) Temperatura optima de utilizare: 2-40° C.

3. Tehnologia aparatului de cocktail

Introducerea tehnologiei lichide cu presiune de aer.

Dozarea cu pompa de presiune a lichidului are mai multe avantaje, cel mai mare avantaj fiind igiena. Astfel ca lichidul nu este aspirat de pompă și ingredientele nu sunt în contact cu pompa și supapa, nu există gust schimbat cauzat de diafragma sau supape, practic este cea mai igienica din tehnologia bartendingului automat. In Fig.28 și Fig.29 sunt structura pompei și supapei tradiționale, săgeata roșie indică diafragma și cavitatea.

Fig.28 Diafragma pompei
Fig.28 Diafragma pompei
Fig 51 sticla cu 120 ml de apa
Fig 51 sticla cu 120 ml de apa

Al doilea mare avantaj al pompei de aer - lichid este viteza mare de amestecare. Viteza mare și mica in bartending este un indicator important pentru măsurarea performanței unui dozator de cocktail, oferind utilizatorilor o experiență unica. Datorita vitezei de amestecare a dozatorului de cocktail Mixmaster, timpul de mixare al unui cocktail compus din trei ingrediente diferite este de aproximativ 10 secunde.

4. Setări Mixmaster:

4.1 Setarea unui dozator nou:

Când dozatorul de cocktail este pornit prima data, puteți vedea formulele pe ecran. Când iese din fabrică, are mai mult de 100 de formule de cocktail, acestea fiind formulele recomandate de Dr. Drink, așa cum se arată în figura de mai jos. Când vă familiarizați cu el, puteți schimba formulele și le puteți seta singur.

Fig.30 Imagine de pornire
Fig.30 Imagine de pornire

In continuare, este o introducere în secvența de setare a dozatorului de cocktail pornit prima data: Primul pas: configurați administratorul Acest dozator de cocktail folosește identificarea amprentei / accesul offline al cardului și parola pentru setări și alte setări.
Nu sunt setate amprenta și parola atunci când dozatorul de cocktail iese din fabrică, așa că mai întâi ar trebui să inregistrati „administratorul”.
Interfața de pornire a dozatorul de cocktail este prezentată în Figura 30. Mai întâi, setați administratorul: făcând click pe „Setări de personal” în Figura 32 pentru a intra în Figura 33, introduceți numele, introduceți parola din 6 cifre, introduceți amprenta (trebuie introdusă de șase ori pentru a intra în vigoare), apoi faceți clic pe „ Confirmați" pentru a finaliza setarea super administrator.

Fig 32 Interfata de setari al aparatului
Fig 32 Interfata de setari al aparatului
Fig 33 Setare administrator/manager
Fig 33 Setare administrator/manager

Pasul 2: Configurați administratorii și chelnerii: În Figura 34, faceți clic pe „Setare personal”, apoi faceți clic pe „Adăugați” în colțul din dreapta sus. Administratorii și serverele pot fi setate. Metoda de setare este aceeași cu setarea administratorului.

Fig.35 Pozițiile pentru sticle afișează numărul, numele și cantitatea din sticla
Fig.35 Pozițiile pentru sticle afișează numărul, numele și cantitatea din sticla

Există mai multe seturi de combinații de formule pe discul flash USB din pachet. Utilizați „recuperare de rezervă” pentru a modifica combinațiile de formule. Formulele nu au preț. Pozele pot fi înlocuite, formula poate fi ștearsă sau puteți schimba numele și băuturile. Setați prețul în Figura 31. Faceți clic pe „Setare formulă” pentru a intra, găsiți prețul, modificați-l conform solicitării, apoi confirmați. După finalizarea setării prețului, trebuie să adaugati doar cele 13 tipuri de băuturi, așa cum se arată în Figura 35.

4.2: Introducere în meniul de setare:

Vezi Figura 30 pentru meniul de setare al dozatorului de cocktail Mixmaster, derulați în jos pentru a vedea toate meniurile.

Fig 37
Fig36. Meniu setari
Fig36. Meniu setari

4.2.1 Managementul personalului:

Managementul personalului este pentru a seta administratori și chelneri. Faceți clic pe „Adăugați” în colțul din dreapta sus după ce ați intrat. Metoda de setare este aceeași cu setarea administratorului.

4.2.2 „Setări pentru materia primă”

Interfața de setare a materiei prime este prezentată în Figura 37, pot fi văzute 13 cadre. Setarea materiei prime este de a seta băutura care va fi utilizată în dozatorul de cocktail, astfel încât acesta să o poată recunoaște.

Fig37. Interfață de setare a materiei prime
Fig37. Interfață de setare a materiei prime

În interfața prezentată în Figura 37, faceți clic pe o poziție a sticlei pentru a deschide caseta de setare, așa cum se arată în Figura 38. Urmați instrucțiunile.

Fig.38 Cutie de setare a materiei prime
Fig.38 Cutie de setare a materiei prime

În interfața prezentată în Figura 38, săgeata galbenă se referă la setarea băuturii carbogazoase, care este disponibilă numai în pozițiile 11, 12 și 13 . Faceți clic pentru a deschide, iar poziția sticlei ar trebui să fie conectată cu Coca- Cola, Sprite și alte băuturi. Aceste poziitii de sticle pot fi conectate la băuturile normale.

Reguli de stabilire a materiei prime:

①. Pentru toate lichidele de bază se folosesc doar numele categoriei majore, nu numele mărcii, deoarece există prea multe mărci de lichid de bază. Selectati doar categoria de alcool, „whisky” este o categorie.

De exemplu:

-Scotch whisky,se poate folosi doar „whisky”;

-Ginul canadian,se poate folosi doar „gin”;

 -Vodca roșie,se poate folosi doar „vodcă”

 -Tequila mexicană, poate fi folosită doar „tequila”

 -Rom Bacardi,  folosește doar „Rom”

 -Coniacul francez poate folosi doar „brandy”

-Maotai, Luzhou Laojiao, Wuliangye etc.

 

 

 

 

 

② Lichior ar trebui să fie reprezentat de „lichior”,  iar numele unificat este o potrivire convenabila de identificare a dozatorului de cocktail.

Lichior se foloseste atâta timp cât denumirea lichidului nu este denumirea mărcii, de exemplu: Boss Blue Orange Liqueur, scrieți doar „Lichior de portocale albastră”;

③ Sucurile, siropurile, băuturile etc. pot folosi numai numele categoriilor majore, nu numele etichetelor sau mărcilor.Exemplu:

-Sucul de portocale importat folosește doar „suc de portocale”

-Melasa de rodie Bidley folosește numai „Melasa de rodie”.

④. Dacă este o băutură carbogazoasa, faceți click pentru a activa „containing gas” în timpul setării. Nu ratați acest punct, nu puteți folosi băuturi carbogazoase fără a-l deschide.

4.2.3: Setarea sticlei:

Setarea poziției sticlei corespunde setarii materiilor prime pentru băuturi corespunzătoare celor 13 poziții ale sticlei la dozatorul de cocktail. Interfața de setare a poziției sticlei pare să fie similară cu „setarea materiei prime”, cu 13 pictograme, dar diferite:

① Numărul pictogramei setării materiei prime nu reprezintă poziția sticlei, ci numărul secvenței; Numărul setat pentru poziția sticlei este numărul corespunzător poziției sticlei.

② Setarea materiei prime poate fi mai mică de 13 tipuri de materii prime. Setarea poziției sticlei: pot fi setate mai multe poziții pentru sticle pentru o băutură: de exemplu, pozițiile sticlei 11, 12 și 13 pot fi setate ca suc de portocale. Acest aparat de cocktail acceptă accesul unei băuturi la mai multe sticle. Aparatul de cocktail va identifica și va schimba automat poziția sticlei când o sticla este golita si urmatoarea sticlă va fi folosită automat.

4.2.4 Setarea rețetei

Interfața de setare a rețetei este prezentată în Figura 39. Faceți clic pe „Adăugați” în colțul din dreapta jos pentru a intra în Figura 40;

Fig39. Interfata setare reteta
Fig39. Interfata setare reteta
Fig40. Interfata setare reteta
Fig40. Interfata setare reteta

Pentru a seta formula, introduceți mai întâi discul flash USB furnizat cu aparatul de cocktail și apoi operați în conformitate cu secvența promptă. Setati numele băuturii, imaginea băuturii, prețul, compoziția formulei și alte setări. După setare, faceți clic pe „Confirmare” și formula se va inregistra. Când setați imaginea băuturii, puteți găsi imaginea similară cu aspectul rețetei pe discul flash USB sau puteți, de asemenea, să vă creați propria imagine, cu rezoluția de 600X600, și să o salvați pe discul flash USB pentru selecție. Băutura carbogazoasa precum Coca-Cola sau Sprite este diferită de băutura obișnuită. Băutura obișnuită este măsurată prin numărul de mililitri, iar dimensiunea porției poate fi setată prin semnele plus și minus.

4.2.5 Setare monedă:

- poate fi selectată o monedă din mai multe țări.

4.2.6 Backup și recuperare

- „backup” înseamnă să faceți copii de rezervă ale setărilor curente, a retetelor și ingredientelor de pe dozatorul de cocktail pe discul flash USB; „Recuperare” este să reinstalați datele din discul flash USB în dozatorul de cocktail. După configurarea dozatorului de cocktail, puteți utiliza backup pentru a instala aceleași retete pe alte dozatoare de cocktail .

4.2.7 Publicitate

Puteți adăuga imagini sau reclame video. Reclamele vor fi afișate pe interfața principală a aparatului de cocktail, după 60 de secunde fără funcționare, reclama va apărea automat. Faceți clic pe reclamă pentru a intra în interfața principală. Videoclipul publicitar trebuie să fie format MP4, rezoluție imagine 1240X600.

4.2.8 Interogare

- puteți vizualiza volumul vânzărilor, materii prime folosite, personalul care a servit, și stocul.

4.2.9 Upgrade

instalați noua aplicație software pe unitatea flash USB și conectați-o la unitatea flash USB pentru a finaliza actualizarea.

4.2.10 Alte setări

vezi Figura 41.pentru interfață

Fig41. Interfata pentru alte setari
Fig41. Interfata pentru alte setari

„Toate supapele” poate deschide toate supapele atunci când dozatorul de cocktail iese din fabrică sau atunci când este scos din funcțiune pentru o perioadă lungă de timp pentru a evita deformarea corpului supapei sub presiune pentru o perioadă lungă de timp. Supapa se închide automat când dozatorul de cocktail este pornit din nou. Când „Direct Bartending” este activat, recunoașterea amprentei și parola Bartending sunt dezactivate. Puteți folosi dozatorul direct fără plată sau orice control. Când este închis, aveți nevoie de identificare cu amprentă și parolă sau cod de scanare pentru a plăti pentru bautura. Setarea „o singură băutură”: o singură băutură înseamnă un anumit ingredient, nu un cocktail, de exemplu, un pahar de whisky. Faceți click pentru a deschide o singură băutură și setați cantitatea și prețul. Odată setată, băutura unică din toate cele 13 ingrediente va avea aceeași cantitate și aceeași preț. Configurare „DIY”: DIY este locul în care oaspeții își creează propriile cocktailuri pe aparatul de cocktail. Pentru a activa, faceți click pentru a deschide DIY și setați cantitatea și prețul. Cantitatea DIY este totalul a rețetei, care poate fi o rețetă compusă din mai multe lichide diferite, iar prețul este fix. Când comutatorul de „amestec la atingere” este pornit, este necesar să atingeți comutatorul tactil al dispozitivului pentru pahare înainte ca dozatorul de cocktail să poată mixa. Când amestecați lichidul manual, activați această funcție pentru a preveni în mod eficient uitarea de a pune paharul pentru cocktail.

Interfața principală după finalizarea setării este prezentată în Fig41.

5. Folosiți Mixmaster pentru a pregăti băuturi

5.1 Introducere în interfața principală

Fig42. Interfata principala
Fig42. Interfata principala

Schimbare limbă: se pot schimba mai multe limbi; vezi Fig43

Pictograma Setari: pentru a intra in interfata de setari .

Pictograma comanda: bautura poate fi gasita cu parola,

Pictograma cos de cumparaturi: cosul de cumparaturi care nu a fost platit,va disparea dupa oprire si repornire.

Pictograma comanda: cosul de cumparaturi care s-a finalizat este intotdeauna afisat si poate fi transformat in alta comanda.

Fig. 43
Fig. 43

5.2: Operațiune de barman

În Figura 42 a meniului principal, selectați formula și faceți click pe pictograma formulei pentru a intra în interfața prezentată în Figura 44

Fig45. Interfata de plata
Fig45. Interfata de plata
Fig46. Interfață de amestecare directă
Fig46. Interfață de amestecare directă

5.3 DIY

Definiția DIY este că oaspeții pot seta formula independent pe ecranul tactil și pot amesteca orice ingrediente. Porțiunea și prețul DIY sunt stabilite în avans în „Alte setări”. Prețul și cantitatea sunt fixe și nu pot fi stabilite sau modificate de oaspeți. Setați formula diy: Când adăugați băuturi, pentru prima băutură va fi afișata automat cantitatea setată. Dacă setul de DIY din „Alte setări” este de 70 ml, vor fi afișați 70 ml.

5.4 Cocktailuri fără alcool

Cocktailurile fără alcool nu au nevoie de setări speciale. Dacă nu există conținut de alcool în formulă, formula va fi afișată automat în coloana „Cockteiluri fără alcool” sau mocktail-uri din meniul principal. În „Alte setări”, activați „Amestecare directă” pentru a intra în modul liber de preparare a băuturilor.

5.5 Configurarea interfeței protocolului MDB

Protocolul MDB, cunoscut și sub denumirea de protocol ICP, a fost versiunea 3 lansată pe 26 martie 2003. Este formulat de membrii relevanți ai Asociației Naționale de Vânzări de Mașini Automate (NAMA) și Asociației Europene de Vending Machine (EVA). Dozatorul poate fi echipat cu configurație de interfață de protocol MDB, care poate fi adaptată la sistemele automate de plată din diferite țări. Poate fi echipat cu sisteme automate de plată precum carduri de credit și monede în diferite țări.

5.6 Schimbarea sticlei

- când sticla este goală, va apărea un prompt și nu poți mixa. Puteți continua să amestecați doar după ce înlocuiți sticla și finalizați operațiunea de „recuperare”; Primul pas: mai întâi schimbați sticla, îndepărtați sticla goală și înlocuiți-o cu una nouă. Pasul 2: Pe interfața principală, faceți clic pe meniul principal „Sticlă”, iar pe interfața prezentată în Figura 42 va apărea pop-up. Apăsați lung pe pictograma cu numărul sticlei care urmează să fie înlocuită și vor apărea cele două opțiuni „Recuperare” și „Curățare”, așa cum se arată în Figura 43. Selectați opțiunea „Recuperare”. Identificarea amprentei sau parola poate restabili cantitatea rămasă din sticla la starea setată, poate finaliza înlocuirea sticlei și aparatul poate continua să funcționeze.

5.7 Compensarea cantitatii

Exista funcție de compensare a cantitatii. Semnificația compensării este că atunci când descoperiti că porția dintr-o anumită sticlă este inexactă și are o eroare semnificativă în timpul utilizării – din cauza densitatii ingredientului – siropurile în general au desitati mai mari si puteti face propria compensare a cantitatii pe ecranul tactil. Pozițiile sticlelor care nu sunt setate nu vor fi compensate.

Fig47. Interfata sticlei
Fig47. Interfata sticlei

Necesitatea compensării: Există mai multe motive pentru masurarea inexactă a aparatului de cocktail atunci când se produce alcool. Masurarea acestui dozator de cocktail este calibrată cu apă înainte de a părăsi fabrica, iar modul în care utilizatorii folosesc siropul concentrat și sucul de fructe poate duce la erori semnificative în producția de cocktailuri. Deci, este necesară compensarea. Compensarea trebuie finalizată în doi pași, mai întâi setați pe ecranul tactil și apoi testați: Pasul 1: Setarea compensării greutății: Calea de setare: meniul principal de setare a interfeței, coeficientul de compensare pentru setarea materiei prime. Luând ca exemplu compensarea poziției 1 a sticlei, introduceți metoda. Vezi figura de mai jos.

Fig 48. Interfata compensarii
Fig 48. Interfata compensarii

Faceți click pe număr pentru a afișa coeficientul de compensare, care poate fi selectat glisând în sus și în jos. Faceți click pentru a selecta coeficientul, așa cum se arată în Figura 49.

Fig 49. Coeficientul de compensare
Fig 49. Coeficientul de compensare

Pasul 2 Testul de amestecare: Introduceți băutura, siropul sau sucul care urmează să fie folosit în poziția 1 și amestecați-l în „băutura unică”. Presupunând că setarea pentru o singură băutură este de 50 de mililitri, observați dacă lichidul este de 50 de mililitri și testați-l de mai multe ori. Dacă nu este exactă, repetați din nou primul pas. Reglați factorul de compensare pe ecranul tactil și apoi repetați testul de mai multe ori până când rezultatul testului este satisfăcător.

6. Curățarea și spalarea dozatorului de cocktail Mixmaster

6.1 Curățați exteriorul dozatorului de cocktail

Dozatorul este echipat cu o protecție din oțel inoxidabil, care poate fi ștearsa și întreținuta în mod regulat.
Curățarea exteriorului este o sarcină zilnică.

6.2. Curățarea conductelor

Rolul curățarii conductei este de a curăța interiorul fiecărei conducte. Există doar o singură conductă pentru fiecare ingredient prin care trece lichidul, astfel încât curățarea este ușor de facut. Curățați când:

6.2.1: Când schimbați lichidul la o anumită poziție a sticlei, trebuie curățat pentru a preveni mirosul.

6.2.2: Dacă nu este folosită o perioadă lungă de timp, fiecare conductă trebuie spalata când este oprită.

6.2.3: Dacă dozatorul de cocktail nu va fi folosit o perioadă lungă de timp, conducta trebuie curățată înainte de utilizare.

6.2.4: Pentru materii prime relativ vâscoase, cum ar fi siropul, și materii prime care conțin lapte; și materii prime, cum ar fi sucul de fructe proaspăt, conducta trebuie curățată în fiecare zi.

6.3. Metoda de curățare a conductei

Curățarea conductei, luând ca exemplu spalarea conductei 4: Pasul 1: Mai întâi, folosiți o sticlă curată, umpleți-o cu 120-150 de mililitri de apă. Aveți grijă să nu depășiți 150 de mililitri. Porturile de curățare 1, 2, 5, 6 și 8 sunt situate pe partea stângă a dozatorului de cocktail, iar porturile de curățare 3, 4, 7, 9 și 10 sunt situate pe partea dreaptă a dozatorului de cocktail. Metoda de curățare este prezentată în figura următoare.

Fig 50 Introduceti un dop la in pozitia 4
Fig 50 Introduceti un dop la in pozitia 4
Fig 51 sticla cu 120 ml de apa
Fig 51 sticla cu 120 ml de apa
Fig52 Introduceți tubul de curățare în portul de curățare nr. 4
Fig52 Introduceți tubul de curățare în portul de curățare nr. 4
Fig53 Porniți curățarea pe display
Fig53 Porniți curățarea pe display

Pasul 2: așezați paharul pentru primire pe suportul pentru pahare;
Pasul 3: Apăsați lung pe pictograma sticlei nr. 4 de pe ecran și va apărea interfața așa cum se arată în Fig54. Există două opțiuni de „Recuperare” și „Curățare”. Faceți clic pe Curățare și va apărea interfața de recunoaștere a amprentei sau de introducere a parolei. Confirmați cu amprenta dvs. și dozatorul de cocktail va începe spalarea. În aproximativ 15 secunde, curățarea conductei nr. 4 este finalizată.

Fig.54 Interfata de curatare
Fig.54 Interfata de curatare

Pentru a curăța alte conducte, urmați aceeasi metodă.
Notă de curățare: Apa din sticla de spalare nu trebuie să fie mai multa de 150 ml. Procedura de curățare este de 200 ml. Când cantitatea de apă este terminată, pompa încă funcționează, iar apa din conductă este, de asemenea, evacuată. Dacă cantitatea de apa de spălare este mai mare de 200 ml, conducta va rămâne plina cu apă , iar aceasta va intra în următorul pahar de băutură preparată. Acest lucru trebuie evitat.

7. Coș de cumpărături

Există pictograma coș de cumpărături pe interfața principală și pe interfața de pregătire pentru barman. Faceți click pe pictograma coș de cumpărături, iar băutura selectată va intra în coșul de cumpărături. Cosul de cumparaturi care nu este platit se salveaza temporar și va dispărea după oprirea aparatului. Coșul de cumpărături completat devine o comandă, iar comanda nu va dispărea. Comenzile pot fi comandate direct si pot fi stocate cu parolele fiecarui barman sau chelner. Data viitoare când faceți o achiziție, faceți click pe pictograma de comandă din colțul din dreapta sus pentru a interoga și a face achiziții.

8: Precauții pentru utilizare

8.1. Alegeți corect mansonul sticlei din sticlă și cel al sticlei din plastic nu pot fi folosite invers.

8.2. Materiile prime folosite de dozatorul de cocktail, lichior sau sirop, nu trebuie să fie prea vâscoase. Siropul trebuie diluat înainte de utilizare. Lichiorul Baileys trebuie folosit cu prudență.

8.3. Mansonul sticlei când este introdus în gura sticlei, trebuie să fie perfect etans.

Sticla de plastic prea moale nu poate fi introdusă în poziția superioară a sticlei, ceea ce va duce la o greutate incorectă.

8.4 Dacă se constată că există scurgeri în poziția sticlei

Vezi Fig57, utilizati un inel de etanșare cu care este echipat aparatul , așa cum se arată în Fig58. Instalați-l pe capătul mansonului, așa cum este indicat de săgeata roșie din Fig59. Inelul galben de cauciuc indicat de săgeata galbenă din Fig59 este pentru stabilitatea verticala sticlei.

Fig57. Scurgere
Fig57. Scurgere
Fig58 .Inel silicon
Fig58 .Inel silicon
Fig59. Instalarea etanșării
Fig59. Instalarea etanșării

8.5. Cea mai bună temperatură pentru servirea cocktail-urilor.

- este de 3-10 grade.

8.6 Sticlele de suc, datorită termenului de valabilitate redus, când aparatul nu este folosit trebuie tinute la frigider pentru a evita fermentarea acestuia.

8.7: Băuturile carbogazoase pot fi montate pe pozițiile 11, 12 și 13 în partea de jos în sticle de plastic, dar nu în alte poziții ale sticlei.

8.8: Se folosește mansonul cu filet din oțel inoxidabil.

8.9: Pentru a utiliza băutura carbogazoasă în dozatorul de cocktail, setați pe ecranul tactil.

Telefon: 0763 910 470

Email: office@drdrink.ro

SOLICITA DETALII

Contacteaza-ne pentru mai multe informatii

Te invitam sa ne contactezi completand formularul de mai jos la datele de alaturi. Unul dintre colegii nostri va reveni in cel mai scurt timp.

0
  0
  Cosul tau
  Cosul tau este gol

  NAVIGARE:

  INFO CONTACT:

  NAVIGARE:

  INFO CONTACT: