Skip links

Lansare Optimix: Upgrade de vara !!!

Vara este aici, iar odată cu ea vine ceva special! Dr. Drink are plăcerea de a anunța lansarea mult așteptatului dozator Optimix – o adevărată revoluție în prepararea cocktailurilor. Acest dispozitiv echipat cu tehnologie de vârf și meniu intuitiv este destinat atât cafenelelor, barurilor și restaurantelor, cât și petrecerilor de weekend cu prietenii acasă, transformând fiecare moment într-o experiență unică.

dr drink (9)

Optimix poate mixa din 8 ingrediente în doar 10 secunde orice reteta, având predefinite 4 seturi de 20/25 de rețete clasice dar și contemporane, precum Tequilla Sunrise, Mojito, Sex On the Beach, Negroni, Cosmopolitan, Zombie etc, Optimix oferă cocktailuri perfecte de fiecare dată. Construit din materiale premium, acest dozator asigură durabilitate și o igienizare eficientă, fiind totodată compact, similar unui expresor de cafea, garantând o integrare facilă în orice spațiu.

Pentru proprietarii de restaurante, baruri și cafenele, Optimix este un ajutor de nădejde în eficientizarea vânzărilor de cocktailuri, ceea ce înseamnă mai mult profit per client și posibilitatea de a servi mai mulți clienți în doar câteva secunde. Iar pentru petrecerile de acasă, Optimix este gândit astfel încât oricine să poată mixa Cocktailul perfect „viteza luminii”.

Optimix pentru petrecerile de weekend cu prietenii acasă

A venit vara, e cald afară… We gotchu! Optimix este soluția ideală pentru petrecerile tale de weekend cu prietenii. Cu oricine ești și orice faci, pregătești în doar câteva secunde cocktailuri perfecte pentru tine și prietenii tăi. #PerfectCocktails pe care le pui pe repeat.

Optimix utilizează tehnologia de dozare precisă și rapidă sub presiunea aerului, are un meniu intuitiv în limba română și este ușor de curățat. Preinstalat cu patru seturi a câte 20-25 rețete mixate din 8 ingrediente, Optimix poate prepara cocktailuri clasice sau personalizate, garantând gustul perfect de fiecare dată.

Optimix pentru cafenele, baruri și restaurante

De ce să alegi Optimix pentru locația ta? Rapiditate, eficiență și calitate constantă la fiecare cocktail! Optimix este perfect pentru cafenele, baruri și restaurante, ajutându-te să impresionezi clienții și să crești vânzările. Cu tehnologia sa de dozare precisă și rapidă și un meniu intuitiv în limba română, Optimix asigură o experiență de neuitat pentru fiecare client.

Acesta are preinstalate rețete originale precum Campari Orange, Negroni, Sex on the Beach și Cosmopolitan, dar și mixuri create special de Dr. Drink. Principiul de funcționare al acestuia este identic cu al fratelui mai mare Mixmaster, dar într-un format mai compact și versatil.

dr drink (10)

Beneficii

 • Rapiditate și eficiență: Pregătește până la 40 de cocktailuri cu o singură încărcare a bateriei li-ion de 5000 mAh.
 • Calitate constantă: Tehnologia de dozare sub presiunea aerului asigură gustul identic de fiecare dată.
 • Ușor de folosit: Meniu intuitiv în limba română și întreținere simplă.
 • Versatilitate: Ideal pentru cafenele, baruri și restaurante dar și pentru petrecerile de weekend cu prietenii acasă.

Nu rata ocazia de a aduce inovația în locația ta sau la petrecerile cu prietenii! Dozatorul de cocktailuri Optimix este soluția ideală pentru a transforma orice eveniment într-o experiență memorabilă. Cu tehnologia sa de vârf, design compact și funcționalitate intuitivă, este alegerea perfectă pentru cafenele, baruri, restaurante și petrecerile de acasă.

Iar, pentru a sărbători lansarea, oferim un discount exclusiv de 10% valabil pana la finalul lunii iunie. Aceasta este șansa ta de a investi în calitate și eficiență, garantând satisfacția fiecărui client și prieten.

Cheers pentru o vară plină de cocktailuri perfecte și momente de neuitat!

For a memorable night
0
  0
  Cosul tau
  Cosul tau este gol

  NAVIGARE:

  INFO CONTACT:

  NAVIGARE:

  INFO CONTACT: