Skip links

Inovația în Industria Horeca: Dozatorul Profesional de Cocktail de la DrDrink transformă modul în care servim cocktailurile

Într-o industrie atât de competitivă și dinamică precum HORECA, inovația și eficiența sunt cheile succesului. Cea mai pură expresie a bartendingului inteligent în locația ta este Dozatorul Profesional de Cocktail de la DrDrink, un dispozitiv care promite să transforme modul în care sunt mixate și servite cocktailurile.

Ce este Dozatorul Profesional de Cocktail de la DrDrink?

Dozatorul Profesional de Cocktail de la DrDrink este un aparat revoluționar care permite prepararea rapidă și precisă a cocktailurilor, indiferent de complexitatea acestora. Având peste 100 de rețete preinstalate, acest dozator este capabil să creeze o varietate largă de cocktailuri, dozând ingredientele „mililitric”. De mărimea unui expresor de cafea, ce cântărește doar 18.5 kg și poate fi așezat în orice locație cu chef de distracție; de la festivaluri și concerte, baruri, terase, la piscine sau restaurante și săli de evenimente, chiar și în foișorul din spatele casei sau în rulota familiei Aparatul Profesional de Cocktail este creat special pentru tine.

Cocktailuri Impecabile fără Compromis

Dozatorul Automat de Cocktail de la DrDrink a fost conceput pentru a se asigura că oricine poate prepara un cocktail perfect în doar câteva secunde, cu precizie mililitrică. Este un ajutor inestimabil pentru barmani în locații cu trafic intens de clienți, aducând un plus de eficiență și control și integrându-se armonios în orice mediu.

Indiferent dacă ești un expert în domeniul cocktailurilor, cunoscând secretele preparării fiecărei băuturi sau ești doar un iubitor de cocktailuri fără experiență în prepararea acestora, Dozatorul de Cocktail-uri de la DrDrink îți ușurează enorm munca. Grație unui meniu intuitiv, acest aparat îți permite să pregătești peste 100 de rețete prestabilite, să adaugi propriile creații unice sau să modifici cele existente deja. Astfel, ești la un „click” distanță de a pregăti cocktailurile tale preferate sau de a revoluționa afacerea ta.

Și nu trebuie să-ți faci griji în ceea ce privește instalarea, garanția sau întreținerea – toate acestea sunt asigurate de DrDrink. Astfel, poți să te concentrezi pe ceea ce contează cu adevărat – a oferi clienților tăi cele mai bune cocktailuri.

Cum funcționează?

Dozatorul de la DrDrink funcționează cu ingredientele pe care le ai deja în restaurant. Acesta include rețete care folosesc băuturi alcoolice uzuale precum vodka, rom, whisky, tequila, gin, precum și lichioruri și sucuri diverse. Diversitatea în rețete vine prin combinarea acestor băuturi cu diferite lichioruri și sucuri. Practic, dispozitivul este capabil să creeze orice cocktail, din ingrediente lichide fără pulpă, fără nectaruri sau piureuri adăugate de la clasicul Mojito la exoticele Pina Colada sau Blue Lagoon.

Care sunt beneficiile utilizării Dozatorului Profesional de Cocktail de la DrDrink?

Unul dintre principalele avantaje ale Dozatorului Profesional de Cocktail este eficiența. Acesta reduce timpul de preparare a cocktailurilor, astfel încât clienții nu mai trebuie să aștepte pentru a se bucura de băutura lor preferată. De asemenea, datorită preciziei cu care dozează ingredientele, asigură un gust constant al cocktailurilor.

În plus, Dozatorul Profesional de Cocktail poate ajuta la eficientizarea costurilor cu personalul. Timpul de pregătire a personalului pentru folosirea acestui automat este de doar 5 minute. În plus, nu contează cine operează aparatul, rezultatul este același: un cocktail perfect preparat.

Un alt beneficiu major este faptul că aparatul funcționează cu băuturi alcoolice, lichioruri, siropuri și sucuri de fructe care pot fi achizitionate de la orice magazin – fără premixuri sau concentrate și nu necesită conectare la rețeaua de apă sau canal, putând funcționa oriunde ai o priză 220v.

Dozatorul Profesional de Cocktail de la DrDrink nu este doar un aparat de preparat cocktailuri, ci o adevărată inovație în industria HORECA. Prin eficientizarea procesului de preparare a cocktailurilor și asigurarea unui gust constant, acesta poate transforma modul în care sunt servite băuturile și poate îmbunătăți experiența clienților. Pentru mai multe informații vizitează-ne pe https://drdrink.ro/. 

Cheers!

For a memorable night
0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este gol