Skip links

Extreme Mixology: Top cocktailuri „TARI”

În universul cocktailurilor, există băuturi care nu doar că încântă papilele gustative, dar sunt veritabile probe de rezistență chiar și pentru cei mai experimentați consumatori. Este vorba despre acele cocktailuri cu o concentrație remarcabil de mare de alcool, născute din rețete care au trecut testul timpului, unele fiind create acum aproape un secol.

Fiecare înghițitură este o călătorie în timp, o invitație de a explora istoria și arta mixologiei, de la clasicele baruri clandestine ale Americii până la strălucirea exotică a Tiki culture din Hollywood, însă în era tehnologiei avansate, arta preparării acestor cocktailuri a evoluat, așa cum un barista folosește un espressor pentru a extrage perfect aroma cafelei, la fel și un barman utilizează Dozatorul Profesional de Cocktail de la Dr. Drink pentru a crea cocktailuri impecabile cu o precizie desăvârșită.

dr drink (8)

În acest articol, vom aprofunda topul acestor cocktailuri, care, prin forța lor, îi pot „pune jos” chiar și pe cei mai înveterați de mixuri cu alcool:

 1. Aunt Roberta

Considerat printre cele mai puternice cocktailuri din lume, Aunt Roberta nu conține absolut niciun ingredient non-alcoolic. Include părți egale de gin, vodkă, absint, brandy și lichior de mure pentru un efect garantat.

 1. Negroni

Un clasic absolut, Negroni este un mix puternic de gin (40% alcool), Campari (25% alcool) și vermut dulce (15%). Este o alegere populară la nivel global, însă trebuie savurat cu moderație; mai mult de două cocktailuri pot transforma seara într-una cu totul neașteptată.

 1. Zombie

Născut într-un bar hollywoodian din 1930, Zombie este un cocktail care își merită numele. Cu trei tipuri de rom și o combinație de lichioruri și sucuri, multe baruri limitează servirea la două pe seară.

 1. Jungle Juice

Mai mult un fenomen decât un cocktail clasic, Jungle Juice include un amestec de fructe proaspete cu alcool de cereale (95%) pentru o noapte de neuitat. Adesea diluat cu limonadă, rămâne o alegere populară pentru petrecerile memorabile.

 1. Long Island Ice Tea

Un cocktail notoriu pentru conținutul său ridicat de alcool, Long Island Ice Tea combină cinci tipuri diferite de spirtoase. Este perfect pentru cei care doresc arome variate într-o singură băutură.

Dozatorul Profesional de Cocktail de la Dr. Drink

Imaginează-ți că poți prepara oricare dintre aceste cocktailuri cu aceeași ușurință cu care servești o cafea la espressor sau o bere la draft. Dozatorul Profesional de la Dr. Drink face acest lucru posibil. Cu capacitatea de a opera cu băuturi alcoolice, lichioruri, siropuri și sucuri de fructe fără a necesita premixuri sau conectare la rețeaua de apă, acesta redefinește arta mixologiei moderne.

Prepararea cocktailurilor devine o experiență fără stres, cu un cost constant de producție și o consistență impecabilă. Fie că este vorba despre un Negroni clasic sau un extravagant Zombie, dozatorul garantează că fiecare cocktail este mixat la perfecțiune.

Cu Dozatorul Profesional de Cocktail de la Dr. Drink, orice barman poate deveni un maestru al mixologiei. Nu mai este nevoie de ani de practică pentru a învăța să echilibrezi perfect ingredientele; tehnologia avansată și ușurința de utilizare a dozatorului îți permite să impresionezi chiar și cei mai pretențioși clienți.

Cheers!

For a memorable night
0
  0
  Cosul tau
  Cosul tau este gol

  NAVIGARE:

  INFO CONTACT:

  NAVIGARE:

  INFO CONTACT: