Skip links

Dr.Drink prezintă Aparatele Digitale de preparat Cocktailuri la FoodService & Hospitality Expo

Participă la cel mai mare eveniment HORECA din Sud-Estul Europei!

Dacă ești un profesionist în industria HORECA, fie că deții sau administrezi un restaurant, bar, club, bistro sau cafenea, avem vești excelente pentru tine! Ediția a III-a a FoodService & Hospitality Expo se va desfășura în București, între 4 și 6 noiembrie 2023. Acest eveniment promite să fie cel mai proeminent in domeniul RETAIL & HORECA din Sud-Estul Europei.

Ce este FoodService & Hospitality Expo?

Este singurul târg B2B dedicat profesioniștilor din domeniul mâncărurilor, băuturilor și HORECA din România și nu numai. Acesta reunește marile companii de furnizori și de retail, atât românești cât și internaționale, oferind o platformă exclusivă pentru dialog între profesioniști.

De ce să participi?

Prin participarea la acest eveniment, vei avea ocazia să te întâlnești cu retailerii și importatorii potriviți pentru a-ți dezvolta afacerea. De asemenea pentru o perioadă de trei zile, furnizorii de produse alimentare și nealimentare, furnizorii de mobilă, de echipamente și soluții tehnologice pentru industria HORECA își vor afișa și promova portofoliile de produse, în standuri dedicate și prin evenimente conexe.

Dr.Drink și Dozatoarele lui de Cocktail

Dacă ești managerul unui restaurant, al unui club de noapte sau pub, ai o locație în care organizezi diferite evenimente și ești în căutarea unei soluții pentru a aduce un plus de valoare afacerii tale, te invit la standul nostru să descoperi una dintre variantele Dozatorului Profesional de Cocktail care ți se potrivește. 

Echipate cu tehnologie de vârf și meniu intuitiv, in limba română, aparatele noastre de cocktail permit dozarea exactă a ingredientelor și dispun de o bibliotecă vastă de rețete clasice și contemporane. De asemenea, construite cu materiale premium, asigură durabilitate în timp și o igienizare eficientă, fiind totodată compacte, cât dimensiunile unui expresor de cafea, garantând o integrare facilă în orice spațiu. Fie că ești un barman profesionist sau un pasionat al cocktail-urilor, Dozatorul de Cocktail de la DrDrink este soluția ideală pentru tine.

Cum să poți să ne vizitezi?

Accesul vizitatorilor la FoodService & Hospitality Expo se face prin înregistrarea pe site-ul expozitiei https://horecaretailexpo.ro/. Dar dacă te numeri printre profesioniștii care își doresc să ne treacă pragul, poți completa formularul din acest articol iar noi revenim cu voucherul de vizitare gratuit!

Hai să ne cunoaștem !!!
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
For a memorable night
0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este gol