Skip links

Dr. Drink Events creatori de gust și evenimente memorabile

Fiecare dintre noi avem pe parcursul vieții câteva evenimente semnificative care ne dorim să fie memorabile. Un majorat, o petrecere corporate, cumetrie, sau chiar o aniversare. Dar nunta, este cel mai important eveniment din viața noastră, acel moment încărcat de emoție și bucurie când ne unim destinul cu persoana iubită. Fiecare detaliu contează în crearea unei atmosfere memorabile pentru invitați. De la decor și muzică, până la meniuri și băuturi, toate elementele trebuie să se îmbine armonios pentru a oferi o experiență de neuitat.

Pachetul „Luxury” de la Dr. Drink Events este alegerea perfectă pentru cei care doresc să ofere invitaților o experiență diversificată și de înaltă calitate. Această ofertă integrează, într-un decor unitar, un Cocktail Bar Digital cu băuturi rafinate, Lemonade Bar revigorant, un Kid’s Corner special amenajat pentru distracția celor mici, un Ice Cream Bar cu arome îndrăgite de toți, un Cigar Bar exclusivist și o cabină foto Paparazzi pentru a imortaliza momentele unice.

Cocktail barul Digital bine organizat poate servi fiecare invitat în câteva secunde transformând orice eveniment într-o experiență extraordinară. Cocktailurile de excepție aduc un plus de eleganță și rafinament, contribuind la crearea unei atmosfere festive. De la rețete clasice la creații inovatoare, un Cocktail Bar de succes este elementul cheie care poate face diferența între o petrecere obișnuită și una memorabilă.

Secretele unui cocktail bar reușit

Welcome drinks: Cocktailurile și Shoturile de întâmpinare sunt din ce în ce mai populare, înlocuind tradiționala șampanie. Aceste băuturi trebuie să fie fresh și perfecte pentru a ura invitaților bun venit și a da startul petrecerii.

Meniu personalizat: Este esențial ca Meniul de Cocktailuri să fie la îndemâna fiecărui invitat. De aceea invitații vor avea pe masă Meniul cu toate rețetele ce se pot servi la Barul de Cocktail. Practic, înainte să înceapă distracția, fiecare invitat va ști ce băuturi vrea să deguste.

Cocktailuri tematice: Alegerea Cocktailurilor și denumirile lor sunt inspirate din tematica nunții și adaugă un plus de eleganță și stil. Fie că este vorba despre o temă vintage, boho-chic sau glamour, băuturile pot reflecta estetica generală a evenimentului.

Selecția cocktailurilor: Am pregătit pentru tine 28 de rețete de cocktail dar oferim  posibilitatea să degustați și să alegeți orice rețetă dintr-un set de 120 de cocktailuri alcoolice și non-alcoolice pentru a satisface toate gusturile invitaților.

Decorarea paharelor: Pregătirea barului și decorarea paharelor cu garnituri  contribuie la crearea unei atmosfere deosebite. Florile comestibile, fructele proaspete și decorurile personalizate adaugă un plus de eleganță.

Barman profesionist: Colaborarea cu un barman profesionist este crucială pentru prepararea băuturilor. Un expert în mixologie va ști cum să combine aromele pentru a crea cocktailuri delicioase și spectaculoase.

dr drink (11)

Echipa Dr. Drink Events aduce în prim-plan o selecție premium de servicii destinate celor care doresc să ofere invitaților o experiență unică și diversificată. Fiecare element al acestei oferte este conceput pentru a adăuga o notă de rafinament și eleganță evenimentului tău:

Cocktail Bar Mobil: Cu peste 100 de rețete prestabilite în sistem și posibilitatea de a adăuga specialități personalizate care să fie în ton cu evenimentul, Dozatorul Profesional de Cocktail de la Dr. Drink este soluția ideală. Elegant și compact, se integrează perfect în decor, aducând un plus de stil și sofisticare.

Lemonade Bar: Ideal pentru cei care preferă băuturile non-alcoolice sau pur și simplu doresc o pauză răcoritoare. Lemonade bar-ul nostru oferă o gamă variată de limonade preparate din fructe proaspete, fără conservanți, perfecte pentru zilele călduroase sau pentru a completa meniul de băuturi.

Kid’s Corner: Special amenajat pentru distracția celor mici, acest spațiu include jocuri interactive, ateliere creative și animatori profesioniști. Astfel, părinții se pot bucura de petrecere fără griji, știind că cei mici sunt bine îngrijiți și se distrează pe cinste.

Ice Cream Bar: Nimic nu aduce mai multă bucurie decât o înghețată delicioasă! Ice Cream Bar-ul nostru oferă o selecție largă de sortimente și topping-uri, de la arome clasice la inovații îndrăznețe, pentru a satisface toate gusturile și a adăuga un strop de fericire evenimentului tău.

Cigar Bar: Pentru iubitorii de finețuri, Cigar Bar-ul nostru oferă o experiență exclusivistă, combinând eleganța cocktailurilor rafinate cu atmosfera distinsă a unui colț dedicat trabucurilor de calitate. Este locul perfect pentru a savura un pahar de whisky și a te bucura de un trabuc excepțional.

Cabina Foto Paparazzi: O fotografie spune mai mult decât o mie de cuvinte dar un video ce îl poți posta oricând pe rețelele de socializare este mai mult decât perfect. Cabina noastră foto Paparazzi este echipată cu accesorii luxury și fundaluri personalizate, permițând invitaților să creeze amintiri unice asemenea vedetelor de pe „Covorul Roșu” și să păstreze aceste momente speciale pentru totdeauna.

Pentru a transforma evenimentul tău în ceva de neuitat, fiecare detaliu trebuie să fie perfect iar Dr. Drink Events îți oferă soluții complete și personalizate. Descoperă mai multe despre serviciile noastre și contactează-ne pentru a discuta personal despre cum putem să facem din evenimentul tău o amintire prețuită de toți cei prezenți https://drdrink.ro/evenimente/.

Cheers!

For a memorable night
0
  0
  Cosul tau
  Cosul tau este gol

  NAVIGARE:

  INFO CONTACT:

  NAVIGARE:

  INFO CONTACT: