Skip links

Dozator de Cocktailuri la tine în salon?

Nimic nu este la fel de bun ca un cocktail perfect atunci când dai o petrecere. Dar măsurarea și pregătirea tuturor ingredientelor poate fi o corvoadă, mai ales dacă găzduiești mulți prieteni. Aici intervine Dozatorul de cocktailuri de la DrDrink. De marimea unui espresor de cafea, simplu de mutat si de instalat oriunde, necesita doar conectare la reteaua electrica.

Cu acest minunat Dozator de Cocktailuri de la DrDrink, poți experimenta ingredientele de calitate și gustul premium pe care l-ai aștepta de la un cocktail pregatit de un bartender cu renume, chiar și în propria casă – totul prin simpla atingere a ecranului!

Umple mașina cu băuturile preferate de: Vodcă, Tequila, Whisky, Gin, Triplusec, Lichioruri sau Rom etc., precum și sucuri (Portocale, Ananas, Lime) sau siropuri (Grenadine, Curacao) și creează-ti singur cocktailul mult visat sau experimenteaza din diversitatea coktailurilor deja incercate de catre DrDrink.

Acum nu trebuie să fii un expert pentru a savura un cocktail excelent.

De ce?

 • Eficiență maximă cu Dozatorul de Cocktailuri de la Dr Drink

Este important pentru proprietarii de restaurante care oferă cocktailuri pentru a servi rapid băuturi de calitate. Cocktailurile au marje mari, dar se pierde mult cu timpul de pregătire și risipa materiei prime.

Dozatorul de Cocktailuri este rapid și eficient. Mai mult profit cu acest automat de cocktail. El este o soluție practică pentru oricine are un meniu de cocktailuri sau este interesat de vânzarea cocktailurilor. Imaginează-ți că pregătești cocktailuri cu viteza cu care vinzi o bere! In timp ce barmanul orneaza un pahar, aparatul de cocktail mixeaza pentru urmatorul client direct in shaker.

 • Economii

Pe lângă timp, risipa de ingrediente este un factor important pentru rentabilitatea optimă in vanzarea cocktailurilor.

Deșeurile sunt cunoscute de orice persoană care prepară cocktailuri, risipă ce poate fi eliminată exact cu Automatul de Cocktail. Asta înseamnă mai multă eficiență, mai puține deșeuri și mai mult profit pentru compania ta.

 • Simplu de utilizat

Dozatorul de cocktailuri de la DrDrink îți permite să faci cocktailul preferat cu o singura atingere. Nimănui nu i-ar plăcea să treacă printr-un proces lung și frustrant pentru a se bucura de băutura pe care o alege. 

 • Gamă diversificată de cocktailuri

Automatul de cocktailuri include setări simple, usor de inteles si de precizie care permit utilizatorului să mixeze băuturi dozate la mililitru.

 • Consecvență în calitate și gust

Automatul de cocktailuri îți permite să faci o băutură cu un gust proaspăt, unic. Calitatea și aroma sunt întotdeauna aceleași la fiecare utilizare.

 

0
  0
  Cosul tau
  Cosul tau este gol