Skip links

Cum să organizezi o petrecere de majorat memorabilă cu Dozatorul Profesional de Cocktail de la Dr Drink

Petrecerea de majorat este una de mare însemnătate, de aceea trebuie pregătită atent până la cel mai mic detaliu pentru a nu trece neobservată și trebuie să se transforme într-un eveniment fastuos. O petrecere de majorat merită din plin grija și atenția părinților, pentru a fi organizată pe placul sărbătoritei sau sărbătoritului și pentru a fi una de neuitat. 

Și nici măcar nu este nevoie de o echipă de profesioniști pentru a organiza cum se cuvine majoratul, ci doar trebuie să încerci Dozatorul Profesional de Cocktail de la Dr Drink ce poate fi cumpărat sau închiriat sau poți chiar să-l câștigi pentru petrecerea ta participând la concursul organizat de Dr Drink.

Dacă și majoratul tău este pe drum și vrei să întâmpini frumoasa vârstă de 18 ani cu cocktailuri cu un gust inedit care să rămână în memoria ta și a prietenilor tăi timp îndelungat sau vrei să-ți sărbătorești aniversarea alături de cei dragi cu cele mai bune cocktailuri atunci, nu există moment mai potrivit pentru tine să te înscrii în concursul organizat de Dr Drink pentru Automatul Digital de Cocktail cu ajutorul căruia vei obține cocktail-uri cu adevărat unice.

Dozatorul Profesional de Cocktail de la Dr Drink la ANIVERSAREA ta.

Ce trebuie să faci pentru a avea Dozatorul Profesional de Cocktail de la Dr Drink la ANIVERSAREA ta?

 1. Like paginii 
 2. Like & share postării  
 3. Dă-le un tag în comentarii prietenilor tăi cu chef de #petrecere!

🔹Durată: 14 aprilie – 01 iunie ora 20:00

🔹Câștigătorul trebuie să aibă minim 18 ani sau să îi împlinească la petrecere!

🔹Concursul se va desfășura doar dacă sunt înscriși minim 100 de participanți!

Ce trebuie să știi este că concursul se desfășoară concomitent pe Facebook și pe Instagram, pentru mai multe șanse de câștig participă în ambele părți. 

Pentru cei dintre voi care caută o modalitate simplă și ușoară de a mixa cele mai bune cocktailuri la petrecere, a fost creată o opțiune inteligentă de bartending –  Dozatorul Profesional de Cocktail de la Dr Drink, un Automat de Cocktail eficient și perfect pentru a pregăti toate băuturile preferate în câteva secunde.

Tot ce trebuie să faci este să te conectezi la aplicația care coordonează întregul ansamblu, să alegi o rețetă și să urmezi instrucțiunile de pe ecran, pe măsură ce Aparatul creează fiecare cocktail la perfecțiune. Mai rămâne doar să adăugi garnituri precum lămâie sau frunze de mentă.

Câteva detalii despre Dozatorul Profesional de Cocktail de la Dr Drink:

 • 13 mansoane pentru conectare ingrediente de bază
 • Peste 100 rețete predefinite care au în componență 7- 8 băuturi alcoolice și 5 – 6 sucuri și siropuri
 • Upgrade la pozițiile 11,12 și 13; se pot folosi recipiente de 5 sau 10 litri de suc
 • Ingredientele prestabilite pot fi înlocuite cu orice alte băuturi
 • Pregătește orice băutură din lista de cocktailuri predefinite în doar 3 secunde
 • Poate mixa și shoturi (orice rețetă personalizată) în 2 – 3 secunde
 • Cel mai complex cocktail îl mixează în 5 – 10 secunde

 • Dr Drink este unic importatori în România și se ocupă cu garanția și mentenanța Automatului de Cocktail.

Ca să-ți faci o idee despre tipurile de cocktailuri preparate de Automatul Digital de la Dr Drink aici ai doar câteva din lista de cocktailuri predefinite: Hula Hula, Judge Jr, Gin Sing, Bermuda Rose, Hot Squirt, Golden daze, Orange Blosoom, Gin Daisy, Mayfair, Smile, Stanley, Bacardi Cocktail, Rum Sour, Red Scorpion, Planters, Havana, Manhatan, Tumbuckle, Sex on the Beach, Uragan, Cosmopolitan, Negroni, Hurricane, Rum Sunset, Zombie, Mai Tai, All-In, Shot Red Kamikaze, Huge Grant, Old Fashioned, însă pot fi create cu ușurință multe combinații personalizate derivate din următoarele ingrediente uzuale: vodka, whisky, triplu sec, rom alb, martini, rom galben, lichior, gin, grenadine, lime, piersici, orange și fructul pasiunii.

Unde este potrivit?

Dozatorul Profesional de Cocktail de la Dr Drink este conceput să funcționeze în flux continuu.

Se încadrează perfect pentru super petrecerea de majorat, pentru hobby sau pentru locații precum restaurante, cluburi de noapte și pub-uri, cocktail bar, săli de evenimente pentru a servi rapid băuturi de calitate.

Așadar, aici ai totul despre Dozatorul Profesional de Cocktail de la Dr Drink, detalii, rețetele de cocktailuri și unde se folosește. Cu Aparatul de Cocktail oaspeții tăi vor aprecia efortul și atenția la detalii, și vei avea o petrecere memorabilă. Așa că haide, înscrie-te la concurs și bucură-te de o aniversare reușită. 

Cheers!

For a memorable night
0
  0
  Cosul tau
  Cosul tau este gol