Skip links

Cocktailuri servite cu ”viteza luminii”

Câteodată, în vâltoarea din spatele barului, te simți mai mult un elefant în magazinul de porțelanuri decât ca un barman agil, nu-i așa? În lumea barmanilor, viteza și eficiența în servirea băuturilor pot face diferența dintre un client mulțumit și unul care decide să nu mai revină. În special când vine vorba de cocktailuri, așteptarea poate tempera entuziasmul clienților și poate reduce fluxul de venituri. Aici intervine Dozatorul Profesional de Cocktail de la Dr. Drink, un game-changer în arta mixologiei, care promite să revoluționeze modul în care barurile și restaurantele servesc cocktailurile.

Am adunat aici câteva sfaturi care te vor ajuta să optimizezi viteza de servire a cocktailurilor în locația ta:

1. Organizează spațiul de lucru

Înainte să înceapă nebunia, aranjează-ți stația de lucru. Totul la îndemână, ca să nu te întinzi după fiecare sticlă ca după ultima felie de pizza.

2. Dacă l-ai luat, pune-l înapoi

Folosești ceva? Super! Acum pune-l înapoi. Nu lăsa pe nimeni să ghicească unde ai ascuns ustensilele și ingredientele necesare.

3. Uniformitatea e cheia

Organizează-ți locul la fel de fiecare dată. Așa poți crea un automatism de lucru și crești viteza de preparare și servire, de exemplu sticlele de alcool/sucurile pentru pouring pot fi așezate în speed rack în funcție de rulajul lor.

4. Fii pregătit

Fructe, siropuri, mixuri – toate pregătite din timp. Plus, ține la îndemână un stoc pentru situații de urgență.

5. Prioritizează

Trei Sex on the Beach, două beri și o apă plată? Apa și berile merg prima dată, impactul psihologic este mare și pozitiv atunci când primești repede ceva chiar dacă nu este toată comanda. Cum ar fi să poți servi și cocktailurile în același timp?

6. Multitasking

Trei Hurricane și doua Zombie? Fă-le pe toate odată, nu pe rând. Umpli toate cele 5 pahare cu gheață, torni tăria specifică în fiecare pahar, storci lime în pahare și top up cu sucurile specifice, timp de lucru 5 minute. Cum ar fi să poți scoate într-un minut toate astea?

7. Secretul suprem: Dozatorul Profesional de Cocktail de la Dr. Drink

Acest Automat Digital te ajută să mixezi cocktailuri perfecte în câteva secunde. Cu peste 100 de rețete presetate și posibilitatea de a adăuga propriile creații, vei putea să impresionezi și să servești rapid, fără a sacrifica calitatea sau consistența. Gândește-te la el ca la aliatul tău secret în lupta contra timpului și a setei clienților.

În lumea frenetică a barurilor și a evenimentelor, unde fiecare secundă contează și fiecare client își dorește să fie tratat ca rege, viteza de servire devine o necesitate. Dar cum să jonglezi între cerințele clienților, prepararea precisă a cocktailurilor și, bineînțeles, menținerea unui zâmbet pe față? Răspunsul e simplu: lasă tehnologia să-ți vină în ajutor.

Imaginează-ți că poți reduce timpul de așteptare fără să sacrifici gustul. Imaginează-ți că fiecare cocktail pe care îl servești este o capodoperă de consistență și echilibru, indiferent cât de aglomerat este barul. Sună ca un vis, nu-i așa? Ei bine, cu Dozatorul de Cocktailuri de la Dr. Drink, acest vis devine realitate.

Cheers!

For a memorable night
0
  0
  Cosul tau
  Cosul tau este gol

  NAVIGARE:

  INFO CONTACT:

  NAVIGARE:

  INFO CONTACT: