Skip links

Cocktailuri perfecte cu o simplă atingere : Descoperă Dozatorul Profesional de Cocktail de la Dr.Drink

Într-o lume unde viteza și eficiența sunt la fel de importante ca gustul și calitatea, Dozatorul Profesional de Cocktail de la Dr.Drink redefinește prepararea cocktailurilor. Acest aparat nu este doar un simplu gadget, ci o fuziune între tehnologie și eficiență, oferind soluția la provocările întâmpinate în prepararea cocktailurilor. De la variații în gust la timpul de preparare și necesitatea de expertiză, Dozatorul Profesional răspunde tuturor acestor provocări cu o singură atingere.

Acest articol te invită să descoperi Dozatorul Profesional de Cocktail de la Dr.Drink, o inovație care transformă radical modul în care se prepară cocktailurile. Dezvoltat pentru piața HORECA, este o soluție care optimizează costurile operaționale și crește cifra de afaceri pe zona de bar / restaurant și nu numai.

Design fără titlu (14)

Design și caracteristici

Aparatul se remarcă prin designul său elegant și compact, fiind comparabil ca dimensiune cu un espressor de cafea. Este construit din materiale de înaltă calitate, oferind un aspect modern. Cu o greutate de doar 18.5 kg, este surprinzător de ușor de instalat în orice locație, de la baruri și restaurante până la evenimente private sau chiar acasă.

 • Tabletă de 7 inch: Inima acestui aparat este o tabletă de 7 inch, cu un ecran generos care facilitează operarea intuitivă și afișarea clară a rețetelor și opțiunilor.
 • Acces securizat: Dozatorul vine cu un sistem avansat de acces prin amprentă sau card.
 • Buton de siguranță: Pentru a preveni orice utilizare accidentală sau neautorizată, aparatul este echipat cu un buton sau clapetă de siguranță, oferind un control suplimentar.
 • Conectare pentru suc 5 litri: Flexibilitatea este cheia, iar dozatorul permite conectarea ușoară a recipientelor de suc de 5 litri, când numărul mare de cocktailuri preparate o cere.
 • Conector pentru băuturi: Aparatul include un conector special pentru băuturi, facilitând adăugarea diverselor ingrediente necesare preparării cocktailurilor.
 • Update: Menținerea actualizată a aparatului este simplă, cu posibilitatea de a face singuri update-uri de software.
 • Căi diferite pentru fiecare ingredient: Ingredientele nu se amestecă decât la final, în shaker.
 • Stick pentru soft și rețete: Personalizarea sau adaugarea rețetelor de cocktail sunt ușor de realizat cu ajutorul unui stick USB dedicat.
 • Certificări și garanția produsului: Aparatul vine însoțit de toate certificările necesare utilizării în UE, iar de garantie și mentenantă se ocupă Dr.Drink.

Utilizarea și setarea aparatului

Interfața aparatului de cocktail este prietenoasă si intuitivă, cu un touchscreen care facilitează navigarea in setări, in selecția rețetelor si ingredientelor. Utilizatorii pot personaliza rețetele existente sau pot adăuga altele noi. În plus, aparatul este ușor de întreținut și curățat, asigurând o funcționare optimă și durabilă.

Dozatorul oferă o varietate impresionantă de peste 100 de rețete presetate, permițând utilizatorilor să experimenteze o gamă largă de cocktailuri, de la cele clasice la cele tropicale și non-alcoolice. Fiecare rețetă de cocktail este preparată cu precizie „milimetrică”, asigurând un gust identic de fiecare dată. 

 • Meniu intuitiv: Echipat cu un meniu intuitiv pe ecranul tactil de 7 inch, aparatul permite utilizatorilor să navigheze cu ușurință prin opțiuni și setări.
 • Acces cu amprentă digitală: Securitatea și personalizarea sunt asigurate prin sistemul de acces cu amprentă digitală, care permite doar utilizatorilor autorizați să opereze aparatul.
 • Setarea ingredientelor: Utilizatorii pot seta cu ușurință tipurile și cantitățile de ingrediente folosite, asigurându-se că fiecare cocktail este preparat cu precizia dorită.
 • Setarea poziției sticlelor: Aparatul permite ajustarea poziției sticlelor pentru a asigura o dozare corectă și eficientă a ingredientelor.
 • Adăugarea sau modificarea rețetelor: Flexibilitatea este un punct forte, utilizatorii având posibilitatea de a adăuga sau modifica rețetele existente oricând, personalizând astfel oferta de cocktailuri.
 • Verificarea vânzărilor: Dozatorul include funcții avansate pentru monitorizarea vânzărilor, oferind o imagine clară a preferințelor clienților și a performanței locației.
 • Meniu principal cocktailuri: Meniul principal oferă acces rapid la o gamă largă de cocktailuri, de la clasice la cele mai moderne creații, toate la îndemâna utilizatorului.

Montarea Sticlelor

Instalarea sticlelor pe aparat este un proces simplu și intuitiv. Utilizatorii pot conecta până la 13 ingrediente diferite, aparatul fiind proiectat să fie cât mai accesibil și ușor de utilizat.

În concluzie, Dozatorul Profesional de Cocktail de la Dr.Drink este mai mult decât un simplu aparat – este un simbol al inovației și eficienței în vânzarea cocktailurilor. Cu funcționalitățile avansate, ușurința de utilizare și capacitatea de a personaliza fiecare cocktail, acest dozator se dovedește a fi un aliat de neînlocuit pentru orice barman profesionist sau amator pasionat.

Cheers!

For a memorable night
0
  0
  Cosul tau
  Cosul tau este gol