Skip links

Cocktailuri
din
jurul
lumii:
O
incursiune
cu
Dozatorul
Profesional
de
la
Dr.Drink

Într-o lume plină de arome, culori și tradiții, cocktailurile reprezintă o formă de artă care ne conectează cu culturi îndepărtate. Fiecare țară are propriile sale specialități, iar astăzi, te invităm într-o călătorie prin cele mai emblematice cocktailuri din jurul lumii. Și, pentru cei care se întreabă cum pot recrea aceste minuni la propria petrecere sau în locații în care se servesc cocktailuri, soluția este la noi: Dozatorul Profesional de Cocktail de la Dr.Drink.

Când vorbim de cocktailuri perfecte fiecare ingredient adăugat în pahar este o notă dintr-o melodie, iar când aceste note sunt combinate cu măiestrie, rezultatul este o simfonie a gusturilor care încântă simțurile. Înainte de a te invita să descoperi cinci dintre cele mai emblematice cocktailuri din lume, îți reamintim că preparea acestora poate fi accesibilă oricui, oriunde, cu ajutorul Dozatorului Profesional de Cocktail de la Dr.Drink.

Iată cinci dintre cele mai reprezentative cocktailuri, adunate de peste tot din lume:

Margarita - Mexic

Acest cocktail este o combinație de tequila, triple sec - Cointreau și sirop de lămâie, servit într-un pahar cu marginea înmuiată în sare. Imaginează-ți că ești pe o plajă din Cancun, cu soarele strălucind și marea albastră în față. Cu ajutorul Aparatului nostru de preparat cocktail, poți avea această experiență oriunde, pregătind un Margarita perfect în câteva secunde.

El Presidente – Cuba

Este o băutură clasică de origine cubaneza, ce combină rom (de preferat cel Cubanez), vermut și câteva picături sirop de grenadine și are o istorie care se întinde peste decenii, fiind asociată adesea cu stilul de viață luxos al epocii. Datorită eleganței și rafinamentului său, El Presidente este adesea ales pentru ocazii speciale.

Negroni – Italia

Preparat din părți egale de gin, vermut și campari, este un standard al culturii cocktailurilor și al inventivității și rafinamentului italian, un cocktail care a trecut testul timpului și care continuă să fie apreciat la nivel global. Există câteva variații cum ar fi Boulevardier în care ginul este înlocuit cu whisky bourbon.

Batida - Brazilia

O băutură braziliană tradițională ce are la bază cachaca, un tip de rom din trestie de zahăr. Versatilă și ușor de adaptat poate include o varietate de sucuri de fructe mango, ananas sau maracuja, zahăr și lime și este sufletul carnavalului brazilian. Dacă vrei să aduci ritmurile de samba în paharul tău, Dr.Drink este partenerul tău de încredere.

Cosmopolitan – Statele Unite

Este un cocktail cunoscut pentru gustul său unic și prezența sa elegantă, fiind adesea servit într-un pahar de cocktail. Combină vodka, triplu sec, suc de cranberry și suc de lămâie verde, adesea garnisit cu o felie sau o coajă de lămâie, cunoscut pentru culoarea roz pal pentru echilibrul de gusturi între dulce și acru.

În esență, cocktailurile sunt mai mult decât simple băuturi; ele sunt reflecții ale culturilor, tradițiilor și poveștilor din care provin. Fiecare sorbitură ne oferă ocazia de a călători, de a descoperi și de a ne bucura de diversitatea gusturilor din lume. 

Cu tehnologia modernă și inovația adusă de Dr.Drink, fie că ești un barman profesionist sau un pasionat al băuturilor, poți explora și recrea cele mai autentice arome din jurul lumii. Ești la un „click” distanță de a-ți pregăti cocktailurile favorite sau de a moderniza afacerea într-o manieră unică. Iar pentru instalare, garanție și mentenanță, Dr.Drink este alături de tine. 

Cheers!

For a memorable night
0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este gol