Skip links

Click & Enjoy cu Dozatorul de Cocktailuri

Fă cunoștință cu noul tău bartender profesionist

 • mixează un cocktail perfect în câteva secunde
 • face shoturi perfecte cu „viteza luminii”
 • este un ajutor excelent pentru barmanii profesioniști din locații cu mare flux de clienți unde aduce un plus de viteza si control
 • cocktailuri cu același gust indiferent cine „operează” mașina
 • controlul gestiunii, nimic nu se pierde ci totul se transforma în băuturi delicioase

Cel mai tare bar are nevoie de Automatul de Cocktail de la DrDrink

Băuturi făcute la perfecțiune prin proces automat cu Dozatorul de Cocktail.

Cu peste 150 de rețete presetate și opțiuni nelimitate pentru a adăuga noi băuturi personalizate, nu vei fi niciodată lăsat de izbeliște atunci când șirul nesfârșit de clienți așteaptă cel mai inedit cocktail sau când plănuiești să dai cea mai tare petrecere. Și da, nici o petrecere nu este completă fără Cocktail Machine.

Dozatorul de Cocktail a fost gândit astfel încât oricine să poată mixa un cocktail perfect în câteva secunde. Așezat la vedere, Automatul de Cocktail cu carcasa din inox și becul cu lumina albă așezat strategic între sticlele cu băuturi, atrage imediat privirea oricui.

Poate mixa cocktailuri alcoolice dar și fără alcool; rețete pedefinite precum Margarita, Cosmopolitan, Mai Tai, Sex on the Beach, Tequila Sunrise, Zombie, Hurricane, Campari Orange, Rum Sunset, Negroni etc, dar păstrând gustul unic al rețetelor personalizate alese de tine, mixate perfect in 5-10 secunde.

Poate fi conectată la orice rețea WIFI, având boxa integrata, cu Automatul de Cocktail poți rula orice melodii de pe orice aplicații compatibile cu android fiind astfel o atracție în plus pentru locația în care este așezată.

0
  0
  Cosul tau
  Cosul tau este gol

  NAVIGARE:

  INFO CONTACT:

  NAVIGARE:

  INFO CONTACT: