Skip links

Câte calorii conțin cele mai faimoase cocktailuri?

În lumea mixologiei, barmanii știu că fiecare ingredient adăugat unui cocktail poate influența nu doar gustul, ci și aportul caloric. În contextul unui stil de viață sănătos, este important să fim conștienți de caloriile pe care le consumăm. Cocktailurile, cu gustul lor inedit și combinațiile complexe de arome, pot ascunde un număr surprinzător de calorii.

Dozatorul Profesional de Cocktail de la Dr. Drink reprezintă un adevărat game-changer în industrie. Acest echipament avansat îți permite să prepari peste 100 de rețete de cocktailuri, inclusiv opțiuni personalizate, oferindu-ți un control precis asupra ingredientelor și aportului caloric. Fiecare cocktail este preparat cu aceeași consistență și precizie, asigurându-te că fiecare băutură este perfectă de fiecare dată. Cu Dozatoarele de Cocktail de la Dr. Drink, poți crea experiențe de neuitat pentru clienții tăi, fără compromisuri în ceea ce privește calitatea sau gustul.

Cocktailurile sunt o explozie de arome și culori, oferind o experiență senzorială unică pentru orice iubitor de băuturi fine. Fiecare cocktail are propria sa poveste și un aport caloric specific, influențat de ingredientele folosite. În continuare, vom explora câteva dintre cele mai celebre cocktailuri și vom dezvălui aportul caloric al acestora.

Mojito — 150 kcal (100 ml)

Mojito este un cocktail răcoritor, perfect pentru zilele toride de vară. Este făcut din rom, suc de lime, zahăr, apă minerală și frunze de mentă. Cantitatea de zahăr adăugată contribuie semnificativ la conținutul caloric.

Margarita — 340 kcal (100 ml)

Margarita este o băutură populară, dar destul de calorică. Acest cocktail clasic mexican, preparat din tequila, lichior de portocale și suc de lime, poate ajunge la 340 kcal pe 100 ml.

Cosmopolitan — 180 kcal (100 ml)

Cosmopolitan, preferatul multor vedete, este un amestec de vodka, triple sec, suc de afine și suc de lime. Deși nu este la fel de caloric ca Margarita, totuși conține un număr considerabil de calorii.

Manhattan — 165 kcal (100 ml)

Manhattan este un cocktail sofisticat, făcut din whisky, vermut dulce și angostura bitters. Deși are un gust puternic și complex, conținutul caloric nu este atât de ridicat comparativ cu alte cocktailuri.

Dry Martini — 150 kcal (100 ml)

Dry Martini este un clasic atemporal, preparat din gin și vermut uscat, cu o măslină sau o coajă de lămâie pentru garnitură. Acesta este un cocktail elegant și relativ scăzut în calorii.

Dozatorul Profesional de Cocktail de la Dr. Drink

Închipuie-ți că poți servi cocktailuri cu aceeași ușurință cu care prepari o cafea sau servești o bere la draft. Ei bine, această viziune este acum realitate. Dozatorul Profesional de Cocktail de la Dr. Drink îți permite să pregătești peste 100 de rețete, inclusiv opțiuni personalizate, fără premixuri sau concentrate. Funcționează cu băuturi alcoolice, lichioruri, siropuri și sucuri de fructe deja disponibile în locația ta, fără a necesita conectare la rețeaua de apă sau canalizare, fiind suficientă doar o priză de 220V.

Soluția pentru provocarea angajaților constă în a le oferi posibilitatea de a crea cocktailuri perfect identice. Cu trasee separate pentru fiecare ingredient, acestea se întâlnesc doar în shaker, asigurând astfel consistența absolută a cocktailurilor.

Cunoașterea conținutului caloric al cocktailurilor te poate ajuta să faci alegeri mai informate atunci când te bucuri de băutura ta preferată. Fie că optezi pentru un Mojito răcoritor sau un sofisticat Dry Martini, este important să fii conștient de caloriile pe care le consumi. Cu ajutorul Dozatorului Profesional de Cocktail de la Dr. Drink, poți pregăti orice cocktail cu ușurință și precizie, oferind clienților tăi o experiență de neuitat.

Cheers!

For a memorable night
0
  0
  Cosul tau
  Cosul tau este gol

  NAVIGARE:

  INFO CONTACT:

  NAVIGARE:

  INFO CONTACT: