Skip links
LA Dr. Drink

Bauturi intotdeauna consistente
si perfect amestecate!

Aparatul funcționează numai cu băuturi alcoolice, lichioruri, siropuri și sucuri de fructe de cea mai bună calitate. Cu toate acestea, ați prefera să lucrați cu propriile băuturi? Acest lucru este, desigur, posibil!

cocktail

DR. DRINK

Dr. Drink

Mereu cocktailuri exact dozate, fara premix

Toate dozatoarele noastre TenderOne oferă o consistență de 100%. Astfel garantăm întotdeauna gustul perfect pentru fiecare cocktail. În plus, doza exactă asigură mai puține deșeuri și ruperea, făcând bara dvs. mai eficientă.

În funcție de locația dvs., oferim diferite mașini și ingrediente de cocktail. Băuturile noastre sunt disponibile sub formă de bag-in-box, dar și în sticle obișnuite. Preferați să utilizați propriile ingrediente sau preferați să utilizați un alt furnizor sau marcă? Atunci, desigur, nu este nicio problemă.

Dr. Drink

Bauturile noastre

Aparatul de dozare TenderOne nu se limitează la cocktailuri alcoolice, ci pregătește și cele mai gustoase băuturi nealcoolice. De exemplu, aparatul nostru de cocktailuri produce o gamă largă de cocktailuri, limonade, ceai cu gheață și chiar cafea cu gheață. în funcție de cerințele dumneavoastră.

Oferim clienților noștri o gamă completă de băuturi de calitate superioară în acest scop. Acestea includ băuturi spirtoase și lichioruri, precum și siropuri de cocktail și sucuri, atât în ​​bag-in-box, cât și în sticle. TenderOne are proprii furnizori pentru acest lucru, dar suntem, de asemenea, bucuroși să lucrăm cu furnizorii dvs. existenți sau cu alte mărci premium la alegere.

cocktail

DR. DRINK

DR. DRINK

Bag-in-box

Bag-in-box

Ingredientele TenderOne sunt disponibile într-un sistem convenabil bag-in-box. Aceasta înseamnă că aveți nevoie de mai puțin spațiu pentru depozitare, mai puține rupturi, o durată de valabilitate mai mare și un impact semnificativ mai mic asupra mediului. Eficient și durabil!

DR. DRINK

Bautura ta

Propria ta bautura

Desigur, puteți alege, de asemenea, să utilizați sticle de băuturi obișnuite. TenderOne BottleTender este un adevărat eye-catcher care oferă spațiu pentru a folosi 12 sticle de băuturi diferite. Desigur, există posibilitatea de a lucra cu furnizori existenți sau mărci premium la alegere.

Telefon: 0763 910 470

Email: office@afacereamea.ro

SOLICITA DETALII

Contacteaza-ne pentru mai multe informatii

Te invitam sa ne contactezi completand formularul de mai jos la datele de alaturi. Unul dintre colegii nostri va reveni in cel mai scurt timp.

0
  0
  Cosul tau
  Cosul tau este gol

  NAVIGARE:

  INFO CONTACT:

  NAVIGARE:

  INFO CONTACT: