Skip links

Aparatul Digital de Cocktail pentru performanța maximă a locației tale

O singură atingere și posibilități nelimitate de a prepara cocktailuri cu “viteza luminii”. Accentul Aparatului profesional de Cocktail de la Dr Drink: oricine să poată mixa un cocktail perfect în câteva secunde și cu eficiență.

Cu acest „automat de cocktail” inteligent în locația ta, poți prepara cocktailuri nelimitate folosind rețetele  presetate sau adăugând altele noi. Iar când locația ta va fi aglomerată, te poți baza pe viteza, precizia și eficiența lui! Cheers!

Investițiile pe care le facem pe termen lung – în partenerii noștri, în locațiile noastre, în inovația din domeniul bartendingului și în digitalizare – oferă în mod colectiv o experiență excepțională clienților noștri. Aparatul de Cocktail de la Dr Drink este un echipament digital revoluționar pentru prepararea cocktail-urilor. O soluție extrem de flexibilă și intuitivă, care valorifică la maximum abilitățile profesionale ale barmanului și reduce mult timpul de pregătire a unui cocktail. Libertate creativă maximă, cu combinații nesfârșite pentru băuturi personalizate, de la băuturile clasice până la cocktailuri tropicale și non-alcoolice.

Automatul Digital de Cocktail pentru performanța maximă a locației tale

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

MENIUL PRINCIPAL

Operare intuitivă și ușoară prin intermediul unui touchscreen. Practic este o aplicație care coordonează întregul ansamblu.

PREGATIREA COCKTAIL-ULUI

Simplu ca Bună ziua! Alegi un cocktail, asezi un pahar, aștepți un moment… cocktailul tău este gata! 

OPERAREA RAPIDĂ ȘI UȘOARĂ

Cu un singur click, poți obține cocktail-uri excelente. Aparatul Profesional de Cocktail este atât de ușor de utilizat încât oricine o poate face; de fapt, nu ai nevoie de pregătire sau personal suplimentar 

CALITATE ȘI GUST

Aparatul Digital de Cocktail este optimizat pentru a oferi întotdeauna un gust proaspăt și unic. De fapt, calitatea este întotdeauna aceeași la fiecare utilizare.

MAI PUȚINE DEȘEURI, MAI MULTE ECONOMII

Fiecare băutură este preparată dozând ingredientele la mililitru, ceea ce înseamnă zero deșeuri și nici un exces. Aceasta înseamnă economii de până la 20% la costul ingredientelor.

VARIETATE

Automatul de Cocktail de la Dr Drink oferă o mai mare varietate pentru client și spațiu de creativitate pentru personalul barului, datorită unei liste de rețete cu peste 100 de cocktail-uri pentru toate gusturile și posibilitatea de a adăuga specialitățile casei de unul singur.

CONTROL COMPLET

De la numărul de cocktail-uri distribuite într-o zi, control asupra băuturilor preferate ale clienților, până la analiza cifrelor și vânzări: să știi exact ce se întâmplă nu a fost niciodată mai ușor.

REZOLVĂ PROBLEMA PERSONALULUI

Rezolvă problema personalului punând fiecare angajat să „știe cocktailuri” de acum înainte. Întotdeauna proaspete și de cea mai bună calitate, pregătite în câteva secunde fără nici un training deosebit.

Potrivit pentru proprietarii de restaurante, cluburi de noapte și pub-uri, săli de evenimente pentru a servi rapid băuturi de calitate dar și pentru cei care vor să dea cea mai tare petrecere acasă Automatul de cocktail de la DrDrink este o soluție practică pentru oricine are un meniu de cocktail sau este interesat de vânzarea de cocktailuri. Află mai multe detalii despre Automatul de Cocktail pe website-ul nostru https://drdrink.ro/ 

Imaginează-ți că pregătești cele mai bune cocktailuri cu viteza cu care vinzi o bere.

Cheers! 

For a memorable night
0
  0
  Cosul tau
  Cosul tau este gol

  NAVIGARE:

  INFO CONTACT:

  NAVIGARE:

  INFO CONTACT: