Skip links

Aparatul automat de Cocktail vs Barman

Introducere

Esti in cautarea unei persoane care să înlocuiască barmanul cât timp este în concediu? Te-ai gândit să te apuci chiar tu de mixat cocktailurile pentru că nu găsești pe cineva potrivit pentru cocktailul perfect și același gust unic oricând? Aparatul automat de Cocktail de la Dr Drink este răspunsul pe care îl cauți.

Același gust inedit, aceeași rapiditate și precizie, cu Automatul de Cocktail de la Dr Drink barmanul poate pleca liniștit în concediu iar tu te asiguri că oferi clienților tăi acelasi gust personalizat al locatiei tale în doar câteva secunde.

Cocktailurile au marja mare de caștig și totodată sunt unele dintre cele mai cerute băuturi de către clienții tăi, dar mixarea acestora poate fi o corvoadă, mai ales pentru începători atunci când barmanul tău vrea să plece în vacanță. Desigur, poți forma mai mulți angajați să învețe rețetele locației și tehnici de bartending, însă să memorezi zeci de rețete necesită abilitati aparte. 

Păstrând în același timp gustul autentic al fiecărui cocktail din menu, Automatul de Cocktail de la Dr Drink nu dezamăgește; barmanul tău profesionist pe care te bazezi se va ocupa de inregistrarea mixurilor și își va focusa toată atenția mai mult către interacțiunea cu clientul.

Aparatul Automat de Cocktail vs Barman
Aparatul Automat de Cocktail vs Barman
 • Cost. Potrivit unui studiu realizat de Glasdoor un barman câștigă în medie 4300 RON pe lună. Pentru proprietar se adaugă și costurile suplimentare ale angajării, costurile de formare, plata cu impozitele, contabilitate etc.
 • Timp de rambursare rapidă. Având în vedere că un barman cu experiență poate fi plătit cu un salariu similar cu managerul locației, Mașina Automată de Cocktail de la Dr Drink operată de personalul actual al barului se poate plăti singură în luni, chiar săptămâni.
 • Barmanul poate dori o vacanță din când în când sau ar putea să lipsească din alte motive neprevăzute. Cu Mașina Automată de Cocktail de la Dr Drink nu vei avea plângeri cu privire la nevoia de a acoperi ture consecutive, zi și noapte, iar de instalare și mentenanță se ocupă Dr Drink.
 • Barmanii nu pot servi 24/24 însă pot seta Cocktailurile personalizate și oricine va putea servi același gust unic cu Mașina Automată de la Dr Drink.
 • Rețetele de cocktail presetate și dozarea precisă mențin gustul perfect – iar costurile sunt controlate.
 • Pentru că are un meniu ușor de înțeles și utilizat NU este nevoie de foarte multă pregătire, ceea ce înseamnă că orice personal poate servi cocktailuri perfecte cu același gust inedit.
 • Cocktail-uri servite în doar 10 secunde ceea ce crește profitabilitatea și reduce timpul de așteptare al clienților.
 • Cu 100 de rețete deja prestabilite în sistem și posibilitatea de a adăuga specialitățile casei de unul singur ești la un „click” distanță a-ți moderniza afacerea într-o manieră unică.
 • Cu Dozatorul Digital de Cocktail de la Dr Drink care se ocupă de prepararea cocktailurilor, personalul poate interacționa mai mult cu clienții.

Concediu, liber, zi de naștere…barmanul nu poate fi acolo tot timpul, însă cu ajutorul Mașinii Automate de la Dr Drink care include 100 de rețete prestabilite și posibilitatea de a personaliza și crea cocktailuri unice oricine poate servi aceeași calitate!

For a memorable night
0
  0
  Cosul tau
  Cosul tau este gol