Skip links

3 cocktailuri pe care să nu le ratezi înainte de finalul verii

Ah, vara! Acel sezon magic în care fiecare rază de soare pare să ne invite la dans, în care zilele se prelungesc și nopțile devin mai vii. Este perioada anului în care pielea noastră capătă o nuanță aurie, iar inimile noastre bat mai repede la sunetul valurilor și al muzicii de pe terasele aglomerate. Dar, pe lângă toate acestea, vara este și momentul perfect pentru a savura un cocktail răcoritor, în timp ce ne lăsăm purtați de amintirile unei zile petrecute pe plajă sau la piscină.

Imaginează-ți: ești pe o terasă, soarele apune lent, colorând cerul în nuanțe de roz și portocaliu iar în mână ții paharul cu băutura ta preferată. Fiecare înghițitură este o explozie de arome, o combinație perfectă, care îți trezește simțurile și îți amplifică starea de bine.

Alegerea cocktailului potrivit este esențială pentru a completa această experiență estivală. Un cocktail bine ales nu doar că te răcorește, dar te și transportă în locuri exotice, îți trezește amintiri și îți oferă o experiență multisenzorială. Este ca o noapte memorabilă, o melodie care îți rămâne în minte, un gust pe care nu îl vei uita niciodată.

Și pentru că vara e pe sfârșit și vrem să te asiguri că nu ratezi nici un moment magic al acestei veri, îți prezentăm trei cocktailuri pe care să le încerci înainte ca frunzele să înceapă să cadă și briza să devină mai rece. Fiecare dintre ele are povestea sa, aromele sale unice și promite să îți ofere o experiență de neuitat.

Iată 3 cocktailuri pe care trebuie neapărat să le savurezi până la finalul verii:

Margarita

Legenda spune ca Margarita este o reinterpretare a celebrului cocktail american Daisy unde cognac-ul a fost înlocuit cu tequilla. Această băutură a devenit celebră în perioada prohibiției din Statele Unite în 1930-1940 când mulți americani treceau granița pentru a achiziționa tequilla. Bineînțeles gustul acestui cocktail este influențat de calitatea ingredientelor folosite.

Cum se prepară Margarita?

Sfat: Folosește Mașina Automată de Cocktail de la DrDrink pentru o experiență inedită de preparare a cocktail-urilor!

Ingrediente:

 • 50 ml tequilla
 • 15 ml lichior de portocale sau triplusec cu aceeași aromă
 • 30 ml lime
 • cuburi sau fulgi de gheață.
 • ornați cu o felie de lime

Mod de preparare manual: Într-un shaker cu gheață, adăugați toate ingredientele. După ce ai turnat băutura obținută într-un pahar special pentru Margarita, decorează-l cu sare și o felie de lime! 

Mod de preparare automat: Mixează toate ingredientele într-un shaker în doar 5 secunde printr-o simplă atingere. 

Cosmopolitan

Eleganță într-un pahar, Cosmopolitan pe care unii îl numesc generic „Cosmo” este cocktailul care combină rafinamentul cu o notă de extravaganță. Fiecare înghițitură este un echilibru perfect între dulce și acru, cu un final ușor citric. Este băutura perfectă pentru serile în oraș, când lumina neon se reflectă în paharul tău și muzica începe să răsune.

Cum se prepară Cosmopolitan?

Sfat: Folosește Mașina Automată de Cocktail de la DrDrink pentru o experiență inedită de preparare a cocktail-urilor!

Ingrediente:

 • 40 ml vodcă
 • 15 ml triplu sec de portocale sau Cointreau
 • 15 ml suc proaspăt de lime
 • 30 ml suc de merișoare
 • gheață
 • ornați cu o felie de lime

Mod de preparare manual: Într-un shaker cu gheață, se adaugă toate ingredientele și se agită bine apoi se toarnă într-un pahar tip Martini cu 2-3 cuburi de gheață. Timp de preparare fără Dozatorul de Cocktail de la Dr Drink 4 – 5 min.

Mod de preparare automat: Mixează într-un shaker toate ingredientele în doar 5 secunde printr-o simplă atingere.

Sex on the beach

Este un cocktail tropical clasic, când îl bei, poți aproape să simți nisipul fin sub picioare și să auzi valurile mării în fundal. Se crede ca originea lui este în Florida, unde a devenit repede o băutură populară printre turiști și localnici iar originea lui pare a fi inspirată din popularul Mai Tai, cocktailul hawaiian. Garnisit cu o felie de portocală, este cocktailul perfect pentru a te răcori într-o zi toridă de vară.

Cum se prepară Sex on the beach?

Sfat: Folosește Mașina Automată de Cocktail de la DrDrink pentru o experiență inedită de preparare a cocktail-urilor!

Ingrediente:

 • 45 ml de vodka
 • 30 ml triplusec de piersici
 • 60 ml suc de portocale
 • 60 ml suc de merisoare sau cranberry
 • 4 -5 cuburi de gheață 
 • ornați cu o felie de portocala

Mod de preparare manual: Adaugă toate ingredientele într-un shaker, apoi toarnă conținutul acestuia într-un pahar tip Hurricane sau highball. Decorează paharul cu o felie de portocală și o umbreluță de cocktail, pentru a completa acest minunat cocktail exotic. Timp de preparare fără Dozatorul de Cocktail de la Dr Drink 3 – 5 min.

Mod de preparare automat: Mixează toate ingredientele în doar 5 secunde printr-o simplă atingere apoi adaugă o felie de portocală.

Dozatorul Profesional de Cocktail de la DrDrink: Perfecțiunea într-un pahar

În lumea cocktailurilor, precizia este cheia. Și ce poate fi mai precis decât tehnologia avansată a Dozatorului Profesional de Cocktail de la Dr Drink? Fiecare ingredient este măsurat la mililitru, eliminând risipa și oferindu-ți economii semnificative. Dar aceasta nu este singurul avantaj.

Imaginează-ți o bibliotecă de peste 100 de rețete de cocktailuri, toate la îndemâna ta, create dintr-o combinație maestră din aceleași 13 ingrediente. De la clasicul Tequilla Sunrise la exuberantul Zombie sau Long Island Ice Tea și sofisticatul Blue Lagoon, fiecare băutură este o promisiune a calității constante și a gustului autentic.

Dar unde să plasezi această minune a mixologiei? Răspunsul este simplu: oriunde dorești. Fie că ești la un festival în aer liber, te relaxezi pe terasa unui bar sau te bucuri de o seară liniștită în curtea casei, Dozatorul Digital de Cocktailuri este companionul tău de încredere la o petrecere cu prietenii. Cu designul său ergonomic și fiabilitatea dovedită, acest aparat este atât prietenul amatorilor de cocktailuri, cât și al barmanilor profesioniști. 

Și pentru că știm că timpul tău este prețios, DrDrink a făcut totul cât se poate de simplu. De la instalare la mentenanță, echipa noastră de profesioniști este aici pentru tine. Tot ce trebuie să faci este să accesezi www.drdrink.ro și să îți comanzi propriul tău Dozator de Cocktail.

For a memorable night
0
  0
  Cosul tau
  Cosul tau este gol

  NAVIGARE:

  INFO CONTACT:

  NAVIGARE:

  INFO CONTACT: